Pärlan

Nu ska jag visa pärlan. Jag är supernöjd, det är en riktigt fin vagn. Vi bokade den som sagt på babyproffsen strax efter jul och fick hem den i lördags. Det är en Emmaljunga Edge duo combi, med det rejälaste chassit som passar för mer brokig terräng. Vi valde svängbara framhjul men som går att låsa om man vill, självaste hjulen är av hårt gummi. Det som följde med vagnen var en jättefin liggdel, sittdel, madrass, 2 fotsackar, regnskydd samt insektsskydd och solskydd som o andra sidan är "inbyggd" i vagnen. Det var väldigt många smarta finesser på vagnen också, jag har nog glömt hälften sedan butiksbiträdet visade oss. Ja man får verkligen mycket vagn för pengarna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Såhär står det om vagnen: 

Edge Duo Combi är en av marknadens allra bästa, mest rymliga och fullutrustade Duo Combi. Högsta krav på kvalitet, säkerhet och funktioner gör denna vagn till en genuin Emmaljungavagn. Vagnen kan användas som Travel System med bilbarnstol om du köper till en adapter.

Edge Duo Combi har allt som behövs från födseln upp till 3-årsåldern, med liggkorg och sittdel som du lätt och säkert byter till när barnet blir större. Välj mellan 8 olika chassi.






Kommentarer
Karin

Så fin den är! Förstår att ni valde den! Låter ju kanonbra om man kan använda samma vagn tills barnet är 3 år!

Svar: Ja det är ju toppen, och att bara ha en vagn också :)
mittangsull.blogg.se

2015-02-23 @ 12:45:01
URL: http://lilldamberg.wordpress.com




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?