Snäll bebis

Vad jag älskar mitt barn. Finaste Linnéa, hon är helt underbar. Vilken snäll liten tös vi har fått. Hon är enligt mig den absolut sötaste bebis som finns, jag smälter så fort jag ser henne, och alla dessa olika miner, gosch jag dör <3 Ni som väntar erat första barn, vad mycket kärlek ni kommer att uppleva, det är absolut det finaste man kan få. Jag är så tacksam över att vi har fått en sådan perfekt liten flicka, jag ska göra allt i min makt för att ge henne det bästa liv hon kan få. 
 
Att hon är så fruktansvärt snäll i precis allting förstår jag inte, hon älskar att bada, hon tycker det är spännande att ligga på mage och lyfta huvudet för att försöka se sig om, hon ligger gärna för sig själv (upp till en timme) och sprattlar på för fulla muggar, sover om nätterna förutom när hon ska upp en gång för matens skull. Sover länge och ofta, har en rutin på eftermiddagen där hon sover upp till 3-4 timmar, har hänt att hon sovit längre till och med. Hon är ofta positiv och glad, haha vad är det för fel på vår unge? ^^ Är det fler där ute som har så lugna och snälla bebisar? 
 
Självklart hamnar hon i gråt när det är dags för mat, blöjbyte, sova eller då hon vill ha närhet, men oftast läser jag av henne vad hon behöver innan det blir tårar. Det är väl när mamma är lite seg och det tar lite tid, men då är det inget gallskrik, eller så kan hon inte skrika så högt än haha. Dock är hon aldrig otröstlig vilket jag säger hallelulja till. Hitills tycker jag det är väldigt "lätt" att vara mamma i vardagen åt Linnéa och jag får väl hoppas att det håller i sig. Kanske kan det vara så att jag "pallar" rätt bra också? Enligt min barnmorska ska man vara tyst om sånt här, det kan göra andra föräldrar tokig som inte alls har den där lätta vardagen. Och jag får lite dåligt samvete faktiskt, för rätt som det är sitter det någon/några där ute som läser min blogg och har det jättekämpigt, då vill jag säga: En eloge till er!! Vilka starka föräldrar ni är!! <3
 
Sedan SKA ju dessa faser, utvecklingssprång som det så fint heter, komma. Så jag förväntar mig mer kläng, gråt, vakna stunder och kanske missnöje framöver. Det liksom ingår ju i deras utveckling. Det finns en jättebra sida på nätet där man kan läsa om barns utveckling och om dessa utvecklingssprång. Enligt den sidan så får barnet "klängperioder" kring veckorna 5, 8, 12, 15, 23, 34, 42, och 52. www.vaxaochupptackavarlden.se  Ska bli intressant och se hur det stämmer :)
 
Linnéas första bad <3
 
 





Kommentarer
Carina

En så fin bild!. Ett barn är en sådan fin gåva att få i livet!. Ni får ha det så bra!. :)

Svar: Tack :) Ja verkligen, det finaste av allt!
mittangsull.blogg.se

2015-04-30 @ 17:53:06
URL: http://Bluemoon.blogg.se



Tove

Det är ju underbart, hur härligt som helst!! :) Jag har förresten appen Wonder weeks som berättar om bebisarnas utvecklingsspråk också, den är bra. Kostar nån slant men verkar stämma för de allra flesta! :D

2015-04-30 @ 23:59:11
URL: http://larssontove.blogg.se



Agnetha

Så glad för dig att ni får den här första fina tiden tillsammans! <3 Man älskar ju lika mycket även när det krånglar men det är såå skönt när man får en sån tid. Min Li prickade alla utvecklingssprången. ;) Inte Lu. Men de var ju -och är- totalt olika på alla sätt från första sekund. ;)

2015-05-01 @ 20:49:01



Cecilia

Du har ju en jätte fin och söt lite linnea :) Melenie var en snäll flicka när hon va liten sov å åt bara och var inte alls grinig eller jobbig förutom då hon fick feber någon gång :) blev förvånad första tiden med Melenie då allt gick så lätt men vissa har det lättare än andra tydligen med barnen .

Svar: Tack Cecilia <3 Hon är verkligen underbar! Härligt att höra! Ja visst är det så, det är väldigt olika, undra hur man har klarat och orkat med om det vore tvärtom :O!
mittangsull.blogg.se

2015-05-01 @ 23:35:27



Lena

Vad roligt att läsa! Fick själv en flicka för två veckor sedan och hon är också såå himla snäll och blir precis som din bara ledsen vid hunger och blöjbyte. Älskar att bada gör hon också! Väntar på att se om det blir någon ändring kring vecka fem då utvecklingssprånget ska komma ;)

Svar: Vad kul grattis :) De låter rätt lika våra tjejer. Ja Linnéa blir fem veckor på tisdag, ska bli intressant nu då och se om det vänder eller händer något. Det är så spännande, händer ju så mycket med de små :)
mittangsull.blogg.se

2015-05-09 @ 10:51:41
URL: http://lenakronvald.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?