BF + 1

Jahapp då är det BF+1 idag då. Våran lilla rövaronge verkar trivas i mammas mage. Jag däremot tycker det börjar bli lite trångt. Något som blir lite annorlunda nu är ju att det blir lite mer spänning. Ja menar nu har vi gått över tiden och nu kan det ju verkligen säga pang bom så vill liten ut! Och alla nära och kära sitter på helspänn, vi får mycket frågor om bebisen har kommit eller är på väg. Jag tror Martins ena kompis var mer nervös än han själv haha, aja vi får väl se när det kommer till kritan ;) 
 
Idag är det första april och jag är rätt glad ändå att bebis inte hunnit komma på detta dygn än. Jag vill inte att vår skatt ska bli retad som ett aprilskämt, så den här dagen kan vi faktiskt hoppa över. Däremot så blir jag alldeles till mig när jag ser alla nyfödda vackra bebisar. Jag älskar det där ögonblicket när bebisen föds och kommer upp i mammans famn, då ler jag så fånigt och tänker att snart kommer vi få uppleva det. Det är ju verkligen en vacker syn. Vill ni se såna ögonblick kan ni söka på one borne every minute på youtube. Jag kan just nu ha lite svårt att se själva förlossningarna, men jag tittar gärna när bebisarna precis kommer ut. 





Kommentarer
Anonym

Passa på nu i Påsk! Min systerson är född på påsken och det är Ludvig med! ;-) Hoppas det drar igång snart! Håller tummarna! kram Agnetha

2015-04-02 @ 12:07:39




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?