Allas Linnéa

Ända sedan Linnéa kom hem från bb har vi haft gäster här varje dag. Till och med första kvällen när vi precis hade kommit hem. Och alla är så glada och lyckliga att få träffa lilla Linnéa. Det är jätteroligt att få visa upp henne och låta alla nära och kära äntligen få möta den lill skatt som ska bli en del av deras liv. Samtidigt är det så fullt upp dygnet runt, man hinner knappt med sig och även om vi fått hyfsade rutiner så är ju allt så nytt fortfarande. Så att ha hit folk kors och tvärs kan bli lite halvt jobbigt också. Det klart, alla vill träffa lill tösen så man får försöka hålla sig pigg och skenet uppe, men samtidigt är jag rädd att en del kanske inte kommer förstå våran omställning. Nu är det Linnéa som kommer först och prioriteras. Vi kommer inte ha samma tid eller ork. All den tid Linnéa sover så får jag passa på att städa, tvätta, diska, laga mat, dona och plocka. Att vara mamma är ett heltidsjobb kan jag säga. Ibland hinner jag inte ens kissa på någon timme, det är full rulle. Egentiden kommer väl sent på kvällen när Linnéa lagt sig för natten, men då är man så jädrans trött och vet att man ändå ska upp tidigt för matning, så då vill man bara gå och lägga sig. 
 
Det ska bli skönt när alla har fått träffat prinsessan så det blir lite lugnare för oss. Just nu blir det ju väldigt mycket såklart och det är en del vänner och släkt som inte varit hit än. Och de som varit hit har varit underbara. Helt otroligt vad fina gåvor Linnéa och vi fått från nära och kära <3 Och så mycket kärlek som finns i luften nu, alla vill hålla och lukta på vår lilla flicka och få ta del av hennes liv. Vi är så otroligt tacksamma över att ha så många fina människor runt omkring oss, och det blir ju extra viktigt vilka man har inpå sitt liv nu när man har Linnéa.
 
 





Kommentarer
Anonym

En klok kvinna sa till mig: sov när bebisen sover, ha bebisen med när du städar, tvättar, handlar. Det gjorde hela mitt liv så mycket lättare när jag ställde om så. Näe de blivit nån månad älskar de att kolla på när vuxna gör saker. :) Det är likadant fortfarande här. Ungarna är
med på hushållsjobb utifrån sina förutsättningar och utöver det får de lära sig att de inte alltid kan vara världens centrum. ;-)
Var du tacksam för besök och uppvaktning. Att vänta på de man tror ska komma, som aldrig dyker upp inte så kul det heller.

2015-04-20 @ 18:42:27



Ida Klausner

Håller inte med ovanstående kommentar, besök kan vänta! Och kan de inte vänta behöver dom inte komma alls. Man är jätteskör som mamma i början (de första 45 dagarna enligt min BVC barnmorska). Lås dörren, det är helt okej! Och som sagt, annars kan det kvitta. Det är DU som sätter reglerna för besök!

Svar: Ja man känner sig lite omtumlad :) Det är ju det där att rutinerna ska in också, och visst börjar man få kläm på dom mer och mer för varje dag, men man är ju inget annat än en nybörjare! Hur går det för dig och din minsting :)??
mittangsull.blogg.se

2015-04-21 @ 08:43:47
URL: http://idaklausner.blogg.se



Anonym

Jag håller med dig Ida! Man får säga nej tills allt känns ok. Men jag är en sån där idiot som bakade bullar och trodde folk ville se min bebis- ha! Inte en käft dök upp!! :( Jag hade kunnat ta emot besök på BB om så vore, efter två månader kom min syster med familk. Jag är nog inte bitter men fortfarande ledsen. självklart kan/ska man säga nej. Det var inte det jag menade. Jag menade mer att det där är en gåva som inte är för alla.

Svar: Tråkigt =/ Det måste ju kännas fruktansvärt. Vad är det för idioter till familj och vänner om jag får fråga?! På så vis kan jag förstå din tanke.
mittangsull.blogg.se

2015-04-21 @ 08:54:28



Erika Pettersson

Håller nog med Ida där känner du att det blir för mycket säg nej! :)
Min syster som fick barn i december lät bara mamma & pappa samt pappas mamma & pappa komma o hälsa på första tiden för att det tar på krafterna o få barn och barnet behöver få komma lite till ro lika så föräldrarna.

Besök kan alltid vända man kanske kan ta i mot sina föräldrar ifrån båda håll, men syskon, vänner ja dom borde kunna ha tålamod o vänta.

Besök varje dag skulle få mig o balla ur jag skulle inte klara de helt ärligt, men du verkar stark!
Men var absolut inte rädd för o säga nej tyvärr ni får vänta dom lär acceptera de tror jag ;)

Svar: Ja du har nog rätt, samtidigt är det ju så svååårt att säga ifrån liksom, men man vill ju tro att folk ska förstå, i alla fall dom som har egna barn. Hur går det med vovven :)??
mittangsull.blogg.se

2015-04-21 @ 14:05:23
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Erika Pettersson

Det går så bra. :D
Han växer o utvecklas enormt mycket finns nya bilder på bloggen några dagar gamla. :)

Han är ju hela 8 månader redan :D

Svar: Hjälp 8 månader! Ja jisses tiden går fort. Hur går det med Raski då:)?
mittangsull.blogg.se

2015-04-23 @ 08:08:47
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Erika Pettersson

Det går så bra. :D
Han växer o utvecklas enormt mycket finns nya bilder på bloggen några dagar gamla. :)

Han är ju hela 8 månader redan :D

2015-04-23 @ 08:08:47
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Ida Klausner

sv. Det går bra, hon ler och skiner upp när man kommer och har börjat joddla så smått. Storasyster är största idolen, gillar att kika på när hon har sina upptåg och sångstunder :)

Svar: Åh vad underbart!! Måste vara helt fantastiskt mysigt när de kan börja joddla och prata på. Linnéa kan ge nå läten ibland men det är väldigt lite..Ja storsyskon brukar ju kunna bli väldigt populära ;)
mittangsull.blogg.se

2015-04-25 @ 04:07:51
URL: http://idaklausner.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?