Ska jag sälja någon häst nu?

Fick jag som fråga. Nej nej nej, bara för att jag ska få barn så ska inget förändras med mina djur, jag kommer fortfarande brinna för mina fyrbenta vänner och både mina planer och drömmar till dom kommer jag ha kvar. Jag kanske kommer få det lite svårare att få in passande tider när jag väl har bebis men vill man något då löser det sig oftast. Jag och Martin får försöka trixa och hjälpas åt :) Jag älskar mina djur men det klart, barnet kommer först, ingen tvekan, men jag vill verkligen inte sälja dom och det säger ju Martin också, ingen häst här ska lämna gården, och självklart kommer jag uppdatera om hästarna när jag kikar in här och skriver. Det är ju ändå en hästblogg.
 
Bitter börjar se finare och piggare ut, lite mer hull behövs men det går inte neråt i alla fall, det är bara att mata på, sedan börjar han ju bli till åren också så jag får väl ha överseende med det. Och för den som är uppmärksam så har jag kapat av hans man helt, han blev riktigt snygg i "stubb" faktiskt, mer manlig, bild från idag ;)
 
 
 





Kommentarer
Ida Klausner

Det låter bra de! Med barn, jobb och hästar blir man världsbäst på att planera tiden! :D

Svar: Haha ja det kan ja tänka mig ;) Åh det ska bli så myysigt med en liten <3 Va mammaledig och bara gosa <3 Och noja och oroa sig och få sömnbrist och stressa hahaha ;) Men det är det värt! Vad säger din andra minsting om att få ett syskon då:)?
mittangsull.blogg.se

2014-09-24 @ 16:14:49
URL: http://idaklausner.blogg.se



Ida Klausner

sv: Hon förstår inte det, har försökt förklara att det är en bebis i magen men det verkar helt ointressant haha.. Så vi får väl se hur det blir när bebisen kommer, antar att man får ha två barn i famnen en hel del :)

Svar: Vad mysigt, blir det fler sen :)?
mittangsull.blogg.se

2014-09-25 @ 09:42:17
URL: http://idaklausner.blogg.se



Ida Klausner

sv: nej det tror jag inte, får se hur det känns längre fram :)

2014-09-25 @ 19:12:01
URL: http://idaklausner.blogg.se



Erika Pettersson

Åh älskar stubb :D

2014-10-08 @ 09:11:26
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?