Lycka

Ända sedan jag blev med barn har jag känt en sån enorm värme och kärlek i kroppen. Jag är gladare och mer positiv till livet. Allt känns så underbart. Jag är inte ens depp över hösten som dragit sig in, inte ens när det kom snö och blask igår. Jag kände bara en sån enorm lycka. Jag ska få bli mamma och jag kan inte få det bättre <3 Jag är så lyckligt lottad. Jag har min man som jag från första dagen bara avgudar, jag har verkligen hittat min själsfrände, jag kan inte tänka mig någon annan i mitt liv, det finaste av dom finaste! Och Erikslund, jag trivs så himla bra här i Erikslund. Det här är hemma för mig, min plats och här vill jag bo. Och även om mycket, mycket jobbigt och hemska saker har hänt den senaste tiden så måste jag ändå skatta mig lycklig, för jag har så mycket fint i mitt liv och ännu finare kommer jag att få <3 Jag hoppas att ni alla där ute känner en lika stor lycka och att ni funnit eran plats och eran kärlek i livet, om inte, så hoppas jag ni gör det väldigt snart.
 
 





Kommentarer
Bettinas islandshäst

Gläds med dig! Det där är en så härlig känsla. :-) Och ja, visst har jag hittat mannen i mitt liv.

Svar: Härligt :)! Då kan det bara bli bättre!
mittangsull.blogg.se

2014-09-25 @ 21:16:45
URL: http://bettinasislandshast.blogspot.se



Ekka ;-)

Haha vill inte påstå mig lyckligaste i världen och tror inte kag är den personen som kan vara lycklig men jag blir glad att höra att du är så glad det sprider en positiv energi :-) kag är glad för din skull att du lever ditt drömliv och att du kan vara glad trots alla tråkigheter du upplevt senaste året :-)

Svar: Både du o ja vet vart felet ligger för att du ska finna lycka i ditt liv :) Och jag hoppas att du en dag jagar lyckan istället :) Ja nu känns det som att livet börjar på riktigt :)
mittangsull.blogg.se

2014-09-25 @ 22:20:16



Tove

Såå härlig känsla! Och jag kan verkligen känna igen mig i det. Även om det dyker upp motgångar eller hinder här och där, kan jag alltid falla tillbaka på den där "grundlyckan" som den lilla bebisen för med sig! Underbart är det :)

Svar: Ja livet är ju inte perfekt och det kommer det aldrig att bli, alla människor stöter på hemskheter och motgångar och det kommer man göra resten av sitt liv, men om man förbiser det, och ser istället det andra fina man har och möter <3 Jag är SÅ lycklig att vi ska få en liten och känner att jag vill inget annat <3 När kände du första riktiga sparken :)?
mittangsull.blogg.se

2014-09-27 @ 18:04:23
URL: http://larssontove.blogg.se



Tove

Exakt! :) Så underbart är det! Hmm, alldeles i början av vecka 15 kände jag rörelser som jag verkligen förstod var bebisen. Innan hade jag känt lite bubblor men som var svåra att tyda. Riktiga sparkar har kommit senaste två veckorna (19-20), i och med att bebisen är större liksom :) Jag har moderkakan i bakvägg och då är det vanligt att känna ganska tidigt. Har man fram känner man ibland inte förrän långt senare :)

Svar: Okej :) Ja det var ju tidigt! Kul! Ja vill så gärna känna ja med. Jag är lite knäpp för jag går och funderar om ja ens är gravid, eller om bebisen ens lever?! Jag känner mig inte gravid, och magen är liksom ingen mage och ja.. ne jag känner mig som vanligt liksom.. därför blir man ju misstänksam. Jag HAR sett bebis på ultraljud för ca 3 veckor sedan och ändå grubblar jag och funderar. Man är ju inte riktig. Är i vecka 14 nu och då tycker man liksom att man bör känna sig lite gravid iaf.. men ne..hmmm..
mittangsull.blogg.se

2014-09-28 @ 17:50:33
URL: http://larssontove.blogg.se



Tove

Det kommer! Beror bara på hur allt ser ut där inne :) Ja men så är det ju vissa perioder! Svårt att fatta att man är gravid när det inte syns eller känns så mycket. Jag har en doppler som vi har lyssnat på bebisens hjärta med då och då för att försäkra oss om att den lever, det lugnade mig mycket :) Jaa men då är det nog helt som det ska tror jag! :) Känner du på dig om det är en pojke eller flicka då? Och ska ni kika efter? :)

Svar: Jag tror det blir en pojk :) Om man ska gissa :) Vi vet inte än, jag tror det lutar åt att vi INTE ska titta efter könet och låta det bli en överraskning, ni då:)?
mittangsull.blogg.se

2014-09-28 @ 20:31:04
URL: http://larssontove.blogg.se



Tove

Ja man brukar nog få en känsla, sen om den är rätt eller inte återstår ju att se. Vi tjuvkikade lite på rutinultraljudet (RUL) och det blir en pojke som kommer till oss! :) Och det har jag föreställt mig ända från dag ett, jag vet inte varför men jag har tydligt känt det på mig. Och så blir det :) Könet spelar ju ingen som helst roll men det är såklart man är nyfiken!

Svar: Ja du ser magkänslan säger mycket ;) Men grattis då till den kommande pojken. Har ni funderat ut något namn? Jag tycker det är sååå svårt att komma på ett pojknamn. Flicknamn har ja flera stycken favoriter av men typ inte ett ända pojknamn, supersvårt.
mittangsull.blogg.se

2014-09-29 @ 10:38:38
URL: http://larssontove.blogg.se



Tove

Ja, jag har läst nånstans att 70% av alla blivande mammor gissar rätt men vettetusan hur väl det stämmer ;) Tack! :) Vi har samma problem, det är så svårt med pojknamn. Inget känns sådär hundra än. Så nej, vi har inte något än men vi funderar och funderar! Vad har ni för favoritflicknamn då? :)

Svar: Jasså:)? fränt. Har du kollat den kinesiska graviditetskalendern? Där står att 90% av fallen stämmer.. jag ska få en flicka enligt den. Kolla om den stämmer in på dig :)! Ja du.. Nelly/Nellie tycker ja är fint, sen hade ja en liten lista men kommer inte ihåg alla nu :)
mittangsull.blogg.se

2014-09-29 @ 18:05:42
URL: http://larssontove.blogg.se



Tove

Ja! Den stämmer för mig med :) Även bikarbonatstestet stämde på mig (testa!). Gjorde nåt konstigt könstest också i ca vecka 10, intelligender hette det tror jag. Det sa flicka. Men fler test visar ju rätt än fel för mig i alla fall ;) Är lite spännande att testa! Ja det är jättefint :) Mina favoriter på pojksidan är just nu Viggo och Alfred.

Svar: Ja de var söta pojknamn :) Jag vill ju helst att det ska klicka och bara: JA DET DÄR <3 o andra sidan så kanske man inte kan fastna vid en namn förrän den lille tittar ut :)
mittangsull.blogg.se

2014-09-29 @ 19:24:37
URL: http://larssontove.blogg.se



Tove

Ja det är ett sånt namn vi letar också! Men det är svårt när vi inte kommer överens om något namn alls, haha. Jaja, tur vi har tid på oss. Vi kommer nog välja kanske två-tre namn och se vad som känns bäst när bebisen väl kommer ut! :)

Svar: Ja det blir väl oftast så att man kommer på namnet när man väl ser sin lilla skatt <3 Åh vad jag längtar, vad gör du för att fördriva tiden och inte vänta ihjäl dig?
mittangsull.blogg.se

2014-10-02 @ 10:03:52
URL: http://larssontove.blogg.se



Tove

Precis! :) Jadu, det är olika i olika perioder tycker jag! Just nu går det undan som bara den tycker jag, men från början var varje dag evigheter. Men nu är mina veckor lite mer fullspäckade och då går det väl helt enkelt automatiskt antar jag :) Men annars har jag inga bra tips för när jag väl har tid att tänka på alltihop är det svårt att inte längta ihjäl sig. Jag köper en massa fina kläder på Tradera, pysslar lite med vagn osv, det är mysigt att göra när man längtar tycker jag :)

Svar: På tal om vagn, hittade du den perfekta för er?:) Ja får liksom inte ihop min perfekta.. alla vagnar har något eller saknar något.. hmm svårt..
mittangsull.blogg.se

2014-10-02 @ 19:15:00
URL: http://larssontove.blogg.se



Tove

Jag vet faktiskt inte om det är den perfekta än, vi köpte begagnat (en Bugaboo Frog) så jag har fixat och donat lite med den så nu ser den som ny ut :) Men tycker det är supersvårt att veta vad som passar en. Gick mest på att vi fick ett så bra erbjudande och att väldigt många rekommenderar Bugaboo och är nöjda. Men om vi skulle köpa en annan så skulle vi nog välja en Brio tror jag, de verkar stabila och är lite högre än Bugaboo. Har du nån du funderar på? :)

Svar: Okey :) Ja Bugaboo har jag hört gott om och är en populär barnvagn, dock inget som skulle passa oss som bor på landet. Syrran har gått en liten utbildning på barnvagnar då hon jobbade på barnens hus och tydligen är Bugaboo en mer stadsvagn, men dom är fina men jag måste ju tänka praktiskt och därför lutar det åt en Emmaljunga. Jag vill ha en vagn med rörliga hjul fram, fyra fasta är det värsta jag vet, hemska att köra, och däcken måste vara rejäla så det inte blir för guppigt på grusvägen, jag vill gärna att den är lätt att fälla ihop, vissa måste man ju ta bort liggdelen i. Jag vill inte att den är för liten utan den ska vara rymlig. Sen är det ju såna där småfinesser, och självklart vill jag att den ska vara snygg ;) En Emmaljunga dog jag lite för, den ville jag verkligen ha, MEN hjulen var små och av plast och skulle vara ett helvete att köra där vi bor.. suck.. för den var såååå fin! Just nu lutar det åt denna Emmaljunga men med ett annat chassi: http://www.emmaljunga.se/barnvagn/edge-duo-combi/
mittangsull.blogg.se

2014-10-09 @ 16:07:36
URL: http://larssontove.blogg.se



Tove

Ja, vi bor också på landet men har mest asfaltsvägar här omkring så jag hoppas det kommer gå bra. Har vinterdäck också som vi säkert får ha på när bebisen kommer :) Men vi kommer nog göra så att vi testar att ha vår Bugaboo nu och om den inte känns bra så får vi byta bara. När man har köpt begagnat känns det ju inte så farligt att byta lite och hålla på :) Ja absolut, det är viktiga grejer! :) Känner också att det är riktigt skönt med en lätt vagn som inte strular när den ska packas in i bilen t.ex! Den Emmaljungan såg toppen ut :) Vissa äldre modeller av den ser otroligt klumpiga ut men de senaste åren verkar de har satsat på att göra den smidigare :)

Svar: Ja vi har också mycket asfaltsvägar :) Men de mysigaste vägarna är grusvägarna och eftersom jag har både hästar och hund så blir det ju att man är mer i terräng :) Ja finner man nått billigt och bra varför inte prova liksom?! Och funkar det inge vidare får man ju köpa annat, man är ju inte direkt nån expert när man ska få sitt första barn, det är bara att prova sig fram och jag tror man många gånger kommer få ändrade uppfattningar kring saker :) Ja den Emmaljunga JAG blev kär i var smidig att fälla ihop men hjulen var kass, så den emmaljunga som passade oss bäst var tyvärr inte lika smidig att fälla ihop, men tydligen är det väldigt svårt att få med alla delar man vill ha, man får liksom prioritera bort något. Men en smidig o lättsam vagn är a och o :) vad har ni köpt för saker hitills?
mittangsull.blogg.se

2014-10-09 @ 18:52:29
URL: http://larssontove.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?