Bilder på lilla K

Tog lite bilder på hästarna i det fina höstvädret, men alltså Fifa ser förjäääävlig ut, hon är aldrig vacker på hösten, sedan med hennes uppblåsta kula och grisepassande omotiverande gång, naaah hon var inte rolig att fota, och Bitter han rör sig liksom inte, han står vid staketet och blänger alltid vid ett annat håll när kameran kommer fram. Den som är rolig att fota är ju Kaera. Hon är så söt i sin ludna lilla dräckt, och hon är verkligen vacker i den röda glänsande färgen, hennes nyfikna vakna ögon och hennes energi med det fräna steget. Det är ju en häst man gärna fotar året om, jag tycker hon passar så bra in i höstens alla färger, så det blir ju att man fotar henne mest.
 
Så nu blir det bara bilder på minstingen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Kommentarer
Elin

vad tycker du om hennes exteriör?:)

Svar: Jag är ju inte direkt någon expert inom det området, men hon har en fin resning, bra bog och manke, något kort hals, den kunde ha fått varit längre. Nätt fint huvud, fint sluttat kors, kanske något lång rygg. Raka fina ben med välmarkerade senor. Hovarna ingen aning, dom är hela och fina men kanske lite platt? Ja som sagt jag är ingen expert men i helhet tycker jag hon är väldigt vacker att titta på :)
mittangsull.blogg.se

2014-09-24 @ 09:01:18



Elin

Håller med. Hon är verkligen vacker, enda är väl halsen som sagt men jäklar vilken häst hon kommer bli. Glad för din skull att du ska få bebis men ledsen för att det dröjer innan du kör igång med hästarna igen :) saknar det!

Svar: Ja jag tror hon kan bli fin :) Ska bli spännande iaf, himla skönt att jag älskar hennes personlighet, det är ju en fullträff tycker jag. Hehe jo och jag kommer sakna hästtiden lite, o andra sidan så kommer jag inte lägga hästarna HELT på sidan, Kaera kommer jag träna mer från marken och sedan skall en vän till mig sitta på henne lite mer framöver, så hon kommer aktiveras lite ändå :) O rätt som det är kör jag Fifan med vagn (men var med om en olycka med en väns häst o vagn för ett par veckor sedan vilket slutade med akuten o ultraljudskoll) som tur var gick det bra men usch det var otäckt, var livrädd att jag skulle få missfall så efter den olyckan blev jag ännu fegare att greja med hästarna, speciellt köra Fifa, även om hon är vääärldens snällaste och tryggaste häst så kan ju allt hända och ja.. jag skulle inte förlåta mig själv :( Men vi får se :) Jag kommer iaf inte släppa dom helt, det klarar jag inte ;)
mittangsull.blogg.se

2014-09-24 @ 11:31:04




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?