Synliga fosterrörelser!

Hoh. Nu börjar det hända något där inne. I helgen har jag känt av bebbe mycket mer och till och med TILL OCH MED sett sparkar som puffat ut magen. Det såg jag och min vän Kia ganska tydligt, på höger sida om magen liksom, det var ganska fränt och lite chockerande att se, för inte trodde jag att jag skulle få se fosterrörelser så tidigt, men ja det var tydliga puttar. Sedan höll bebbe igång i ett kör i morse och jag.. ja hoppade upp ur soffan vid varje puff, haha jag blir liksom så.. överraskad varje gång, och h*n verkar ha ett favvoställe, på höger sida om magen, idag var det lite längre upp än vad jag brukar vara van vid. Sedan har det varit lite lugnare under dagen, men jag känner små buffar nu och då när jag ligger och ser på tv/vilar. Fränt! Jag har gått in i vecka 18, alltså 17+1 om man ska vara helt korrekt. Två veckor på det och jag har gått halva graviditeten, helt sjukt. Och nästa onsdag är det ultrajud som gäller <3 Kan knappt bärga mig!
 
Dock har jag börjat få lite ont kring höfterna och lite i svanken, det är inte en konstant värk, men ibland håller den i sig ett par minuter och det är inte direkt skönt, foglossning jag känner av? Ja vem vet jag hoppas jag slipper dom besvären. Sedan tycker jag det är lite jobbigare nu att bära tyngre saker, jag undvek gärna att bära ungarna i helgen, även om jag var bra sugen, men jag får lite ont i sidorna av magen och tycker det känns lite, tungt, obekvämt, jobbigt. Och ÄN har jag inte fått en riktig mage heller, däremot kallade Kia mig för tjockis hela helgen, haha tack för den ;) Så lite mer mage det har jag faktiskt fått.
 
Eftersom vi var i birsta så shoppade jag lite kläder och så åt bebbe, här är en superduper mjukmysig filt som jag ska ta med på förlossningen, och så en söt lite gose- elefantis <3 Filt från babyproffsen och gosse från Ica Maxi.
 
 
 





Kommentarer
Titti

Härligt! Blir som mer verkligt när det rör på sig i magen :)

2014-10-31 @ 18:59:16
URL: http://livetpavischan.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?