Mina första veckor

Hur var mina första veckor? Mina första veckor i graviditeten bestod mest av trötthet och uppsvälld mage med gaser. Jag var så jäkla trött så det är inte sant, helt otroligt vad kroppen kan påverkas. Jag sov minst en till två gånger mitt på dagen och lade mig ganska tidigt på kvällarna. Jag fick till och med gå och lägga mig när jag var hos en vän, helt sjukt trött och man började bli riktigt trött på att vara trött. Hua. Och magen, jisses, alltså den var så uppblåst att folk trodde redan att bebismagen hade kommit, jag ljuger inte om jag säger att jag såg ut att vara i vecka 20-25, magen var så stor att det blev obehagligt, och gick på toa ganska ofta, diarre för det mesta, usch jag hade så ont i magen, gasig och hemsk. Jag kunde äta hyfsat mycket maträtter faktiskt, det var väl under några få veckor som jag verkligen kände blä för en del saker, men det gick över ganska snabbt, även om jag känner mig rätt kräsen även idag, men det är ju inte så att jag spyr precis.
 
Illamående? Njaa jag klarade mig hyfsat från det faktiskt, jag mådde mest illa när jag var hungrig och sedan gick det över när jag väl fick i mig något. Åksjuk var jag väldigt kring vecka 7-9 typ, jag kunde knappt åka bil, speciellt inte långa turer, vi fick till och med fara hem från vår planerande semester, vi hann till Stockholm sedan var det bara att fara hem dagen efter för jag var så dålig. Det var inte alls kul kan jag säga men jag slapp spy i alla fall. Illamåendet slutade nog kring vecka 12 där någonting tror jag, som det ska vara då :) Tröttheten försvann också kring samma tid. Magen har varit uppblåst och gasig fram till nu, nu börjar den lugna sig men vissa dagar ser man ju höggravid ut haha. Tuttarna, eller rättare sagt bröstvårtorna ömmade som satan under en tid, usch man ville inte att någon skulle komma åt dom alls, aj aj, men nu är även dom lugna ;)
 
Jag måste säga att jag har kommit undan väldigt lätt, jag vet dom som spyr flera gånger om dagen och kan knappt känna matos. Finns dom som är inlagd på sjukhus under alla nio månader också. Så jag ska inte klaga.
 
 
 





Kommentarer
Agnetha

:-p ingen sjukdom men man kan bli sjuk av det. en del lyckliga satar föder barn efter barn utan minsta besvär och en del blir aldrig som de var innan *räcker upp handen*

Svar: Ja tänk vad olika det kan vara!! Hade du besvär med tandköttet?
mittangsull.blogg.se

2014-10-12 @ 16:59:52



Anonym

Det är spännande! Jag fick min dotter för 3 månader sen. Inte ridit sedan i februari. Har en 2011 som jag vill börja på också ;)

Svar: Åh men grattis! Måste vara underbart!! Okej då måste du känna lite sug efter ridningen nu då:)?
mittangsull.blogg.se

2014-10-15 @ 04:43:57




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?