Vecka 19 (18+0)

Och så var vi in i härliga vecka 19! Nu går det lite snabbare med veckorna tycker jag, kalas! Och på onsdag blir det ultraljud, då kommer vi få se våran bebis på riktigt för första gången, gud vad jag längtar <3 Vår lilla älskling. Förra söndagen var bebbe väldigt vild i magen, både på morgon och kvällen fick jag massor och buffar som fick mig att hoppa till varje gång, men nu i veckan har det varit alldeles för lugnt, jag kan ha känt nååågot men inte i samma kraft och definitivt inte i samma mängd. Så det är lite tråkigt för jag vill ju att lillfisen ska putta lite :) Det kommer väl. Jag mår för övrigt bra, tycker dock att det är jobbigt med vissa rörelser, speciellt när jag ska böja mig framåt eller bära lite tyngre saker, det gillar inte magen, sedan är jag lite öm eller vad man ska säga i nedre delen av buken till vänster, kanske bebbe som trycker med lillrumpa där hahah ;) 
 
Ikväll har vi haft firmafest och vi blev en hel del folk, kring 70 pers, riktigt roligt måste jag säga, och alla skulle gratta och krama och känna haha. Folk och vänner är så upp i hejsan att vi ska ha barn, det känns så underbart! Och nu kan man ju skymta en liten kula faktiskt, beroende på vad jag har för kläder, det går att dölja hyfsat med stora kläder än. Och så fick man krama och surra Krister också från småstadsliv, de framförde en kanon show! Och maten, GOSCH, förjävla gott. Jag for dock hem lite tidigare, till djuren o.s.v. men jag är nöjd, nu ska jag krypa under täcket och mysa, imorgon är det lite mer att stå i, både köksrenovering och akvarieröjning. 
 
 
 
 
 
 





Kommentarer
Titti

Vad kul m UL!! När jag var gravid,för en miljon år sen,så tyckte jag allt att det var en himla rulle så fort man var stilla. Var inne på att vända på dygnet sista tiden så man skulle få en unge som sov på nätterna ;)

Svar: Ja det lär väl bli mer fart i magen om nån vecka fram över, och det ser jag fram emot! Man blir ju på ett sätt lugnare om man känner den lille och sedan blir man ju så glad, man får liksom lite kontakt med bebben!! Konstigt att det kan ta veckor emellan fosterrörelser, knepigt med tanke på att den lille tumlar runt där inne massor.. hmm..
mittangsull.blogg.se

2014-11-02 @ 06:56:32
URL: http://livetpavischan.blogg.se



AgnethA

Å va spännande med UL! Tänk... det kanske är
två där inne och tumlar?! ;))

Jag tyckte det var plattfall när de flyttade bak oss
två veckor när jag väntade Li. När jag blev med Lu ställde jag in mig på två veckor back direkt så jag slapp ändra i kalendern. ;)

Svar: Nej tvillingar är det inte med tanke på att vi redan varit på en tidigt UL när jag gjorde mig illa, det var bara en liten bebbe där. Ja om förra UL stämde när gynokologen tittade så ska jag till och med vara två dagar före än vad jag räknar, men det kan väl kanske ändras på rätta UL också. Jag hoppas hoppas hoppas hoppas bebbe är frisk!!!
mittangsull.blogg.se

2014-11-02 @ 14:22:17



Agnetha

de ändrar ju ofta datum för
BF i samband med UL menar jag. ;)

2014-11-02 @ 14:22:58



Jennifer

Åhhh jag vill se bääääbbbbiiisss magen någon dag!!! ;D <3

Svar: Haha ja det ska du få ;)
mittangsull.blogg.se

2014-11-02 @ 15:45:38



Tove

Precis så som du beskriver kände jag i ungefär den veckan du är i nu, alltså öm i nedre delen av magen på ena sidan (fast till höger för mig)! Tyckte det var jättemysko. Och jag vet fortfarande inte vad det var för något, frågade läkaren när jag kollade upp mina sammandragningar då och han visste inte heller, det kunde ha med äggstocken som ägget lossnade från när man blev gravid sa han :) Men nu är det ett bra tag sen jag kände nåt! Knepigt i alla fall!

Svar: Jasså? Och de visste inte varför? Jag ska prata med barnmorskan på onsdag och höra vad hon säger, jag är inte orolig eller så men nyfiken över vad som händer med min kropp :P Har du varit öm om magen och så?
mittangsull.blogg.se

2014-11-02 @ 17:35:45
URL: http://larssontove.blogg.se



Agnetha

jaaaaa du var ju iväg tidigt du din fuskare! ;-)
Det är klart hen är frisk och mår bra!!! Snart är det dags!! :-D

Svar: Jag hoppas verkligen det, har ju inte känt bebben nå mer så man blir ju lite orolig =/
mittangsull.blogg.se

2014-11-03 @ 20:34:42




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?