RUL <3

Nu har vi varit på rutinultraljudet i Sundsvall och allt såg jättebra ut!! Puuuh, och bebben sparkade omkring hejsansvejsan där inne. Det var riktigt roligt att se för nu såg man att det var en liten bebis, våran bebis <3 Vi tog som sagt inte reda på könet, det ska bli en överraskning!! Moderkakan låg i framvägg och bebis låg på lill magen för tillfället. Enligt barnmorskan (som verkade vara en tråkig surpuppa) var det en väldigt lättundersökt liten bebbe. BF blev bakåtflyttad, tjohoo! Idag var jag prick 19+0 och träder nu in i vecka 20, så nu är det onsdagar jag får gå på istället för lördagar, så liten räknas komma sista Mars istället för 3 april. Martin tyckte det var riktigt kul att se, nu ser vi verkligen fram emot att få träffa vår lille fis om tjugo veckor och nu kan jag slappna av lite. Det är ju underbart att jag även har något att titta på nu <3
 
Vår lilla älskling <3
 
 





Kommentarer
Tove

Åh, grattis! Vad härligt att allt såg så bra ut och vilken fin bild ni fick :) Spännande också att inte ta reda på könet, det blir nog en extra speciell väntan på det viset! :) Nu kan du i alla fall andas ut!!

Svar: Taack :)!! Ja jag blev jättenöjd med bilden, fick ni en bra bild:)? Ja vi är sååå nyfiken på vilket kön det är, men vi vill att det ska bli dubbel överraskning på förlossningen, den som väntar på nå gott ;) Det verkar som att de flesta kollar könet idag :) Ja nu kan ja andas:)!!
mittangsull.blogg.se

2014-11-05 @ 18:55:47
URL: http://larssontove.blogg.se



Tove

Ja, en av våra bilder liknar er väldigt mycket faktiskt, samma pose på våra bebisar ungefär :) Absolut, det kanske kan ge lite extra kraft att få ut ungen också!

Svar: Har du lagt ut nån bild på bloggen :)?
mittangsull.blogg.se

2014-11-05 @ 21:43:11
URL: http://larssontove.blogg.se



AgnethA

Bilden är så himla fin!! Spännande tider nu! uuu jag är riktigt avundsjuk! ;-D

Svar: Ja jag tycker också den är riktigt fin, tycker bebben har så söt näsa <3 :) Haha det kommer du inte vara när jag ligger på förlossningen och trycker :O
mittangsull.blogg.se

2014-11-05 @ 22:19:15



Liza

Det är verkligen kalas spännande med ultraljud :) Fin bild ni fick :) Vi hade oxå en riktig surpuppa till ul-barnmorska. När vi bad om att få bild så tog hon bara ett kort och man kunde inte urskilja bebisen :/ Även fast bebisen låg i bra läge för att få med profil av huvudet så brydde hon sig inte i att ta om bilden. Lite tråkigt kändes det faktiskt..

Svar: Men usch vad tråkigt! Såna människor kanske borde byta yrke. Och ja menar även om barnmorskan har gjort det tusen gånger så är det ändå unikt och speciellt för varje förälder som går på RUL. Nej det var fult gjort tycker jag..
mittangsull.blogg.se

2014-11-05 @ 22:51:29
URL: http://starshes.webblogg.se



Tove

Ja, här finns en :) http://larssontove.blogg.se/2014/september/det-haftigaste-haftiga.html

2014-11-06 @ 09:19:37
URL: http://larssontove.blogg.se



Judit-Karin

kul att det gick bra :)

Hittade den här anonsen idag, är den släkt med kaera? lite lika var de iallafall http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=854804&inriktning=&typ=3

Svar: Ja det är ett syskon till Kaera :) Har visat honom mycket här i bloggen och har haft lite kontakt med ägaren, han är jättefin :)!
mittangsull.blogg.se

2014-11-06 @ 19:20:03
URL: http://judit-karin.tumblr.com



Lina

Härligt <3 vilken fin bild!!

Svar: Tack :D!
mittangsull.blogg.se

2014-11-06 @ 19:28:01



Erica

Vad skönt för er att de såg bra ut :-) vilken känsla!!

Svar: Ja världens bästa känsla att få bära sitt barn <3 :)
mittangsull.blogg.se

2014-11-06 @ 21:39:25



Titti

Härligt!! Skönt att få det flyttat åt "rätt" håll :)

Svar: Ja det känns underbart :)
mittangsull.blogg.se

2014-11-07 @ 07:20:39
URL: http://livetpavischan.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?