Weirdo

Är det inte lite lustigt ändå att jag har några hästvänner som aldrig har grattat mig för Kaera, eller ens sagt om hon är fin eller något annat trevligt, och vissa har inte ens sagt ett ända ord. Känns ju lite mysko faktiskt :P Som om man skulle skita i och gratta om jag fick barn typ. Aja världen är lite mysko emellanåt.
 
 





Kommentarer
Agnetha

du skulle bli förvånad om du visste vad JÄVLA många det är som INTE gratulerar när man får barn- vänner och grannar som också fått barn osv.
Mvh bitterfittan

Så det är för jävligt vilket som. Och kaera är jättefin! bra val!!! ska bli kul att se vad det blir av henne! :)

Svar: Ja det är ju trist, lite ohyffsat kan jag tycka faktiskt. Det är som att man inte tackar efter maten man blev bjuden på eller säger hej när man möts på gatan. :P
mittangsull.blogg.se

2014-05-10 @ 07:33:04



Agnetha

Alltså verkligen som
inte ens SÄGER grattis när man typ kommer med barnvagnen efter
nån vecka.

2014-05-10 @ 07:33:48



Emma

Hon är otroligt fin! Ska bli kul att följa hennes utveckling!

Svar: Ja det ska bli spännande :D!!
mittangsull.blogg.se

2014-05-10 @ 08:50:57



Ida Klausner

Precis det hände mig med vad jag trodde var min närmaste vän. Grattade inte mig för Thengill när jag skaffade honom vilket jag sopade under mattan och inte tänkte mer på. Men sen när hon inte brydde sig när jag fick barn, då fick de va nog! Så j*vla sårande. Vi har ingen kontakt idag.

Kaera är jättefin, ska bli kul och se er utveckling tillsammans.

Svar: Ja det är ju sjukligt egentligen, hur kan man inte gratta sin närmsta vän som fått barn? Obegripligt, ohyfsat. Men vissa är väl ouppfostrade, eller egotrippad ELLER avundsjuka, jag vet inte men jag tycker man ska gratta och uppmärksamma när folk köper hus, får barn, skaffar sin drömhäst eller sin drömbil.. osv
mittangsull.blogg.se

2014-05-10 @ 12:51:31
URL: http://idaklausner.blogg.se



Agnetha

Mycket värre tycker jag. Att inte gratulera nån s
fått barn borde det vara böter på. eller snarare, gratulera/välkomns babyn. fy nu blir jag så där arg igen. jag är jättebitter på det här. men men jag får häva ur mig nån annastans kanske! ;-)

Svar: Klart det är värre, ja menar att skaffa barn är ju större än att skaffa häst, men jag tycker ändå det är lite ohyfsat oavsett vad man skaffat, jag tycker det är hyffs att gratulera någon för något fint och lite större man skaffat. Och att inte gratulera sin vän eller släkting som fått barn det är ju rent utav sjukligt.Vad kan det bero på tro? När folk inte vill gratulera eller uppmärksamma sånt som en annan blivit så lycklig av?
mittangsull.blogg.se

2014-05-10 @ 13:47:06



Linda

Fast va? Har väl aldrig varit med om att man ska gratulera nån för nånting man köpt.. Att ens vänner inte säger att hästen är fin är ju lite trist men att gratta.


Svar: Ja men vadå om du nyss köpt dig en ny häst och din vän nämner inte ens detta, du tycker inte det är lite märkligt? :P Aja alla är vi olika fostrad
mittangsull.blogg.se

2014-05-10 @ 20:07:08



Tessan

Förstår dig precis !! Inga riktiga vänner och endast avundsjuka :)

Svar: Ja det är lite trist, men det är inget jag grinar över precis :) Jag blir bara lite brydd på folk ibland.
mittangsull.blogg.se

2014-05-10 @ 20:30:03
URL: http://Thereseflodin.blogg.se



Agnetha

Du har helt rätt det är ett jävla ohyffs att inte gratulera. men det känns som det bara blir mer o h mer sånt? :-(

Svar: Ja, senast idag pratade jag och en vän om hur många ohyfsade människor det finns och även äldre. Man blir liksom (va?) det är liksom en självklarhet många gånger så man nästan tycker folk är lite dum eller efter :P?
mittangsull.blogg.se

2014-05-10 @ 22:19:19



Elin

Den svenska avundsjukan är ganska utbredd tyvärr :/

Svar: Ja kanske är det så ibland. Men det är ju tråkigt att man ska behöva känna så.
mittangsull.blogg.se

2014-05-10 @ 22:26:01
URL: http://www.horsemarket.se



Linda

Jo. Det skulle jag nog tycka var konstigt. Helst vill jag ju att dom ska komma och titta på hästen ganska omgående, frivilligt såklart och oh:a och ah:a.
Det var väl bara ordet gratta som jag uppfattade som konstigt.

Svar: Gratta kan man ju göra på olika sätt utan att säga grattis:P "Hey gud vad kul att du skaffat din drömhäst" eller "nej men vad roligt att du ska få barn och" "vad fint ni har renoverat" Typ:p Att uppmärksamma och glädja åt nån annan.
mittangsull.blogg.se

2014-05-11 @ 23:21:00




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?