Var rädd om era vänner

Igår var det en myyysig dag! Känns som att man bara har det just nu, härligt! Go Jennifer kom på besök med massa frukost, det var baguetter, jucie, skinka, ost, bär, kladdkaka, bullar ja hela kittet, så gör hon varje år, det är som en liten tradition vi har, hon är väl för söt <3
 
Sedan begav vi oss på en låång körtur med Fifan, attans så mysigt, tror dock Jennifer var små skraj emellanåt haha och jag bara skrattar och driver på som vanligt, schyst kompis liksom haha. Fifan var på hugget, framåt och glad, gjorde dock några tvärnit när vi saktade ner och jag och Jennifer for framåt haha, tokigt! Stannade på en fin sommaräng där vi fikade och hade det allmänt mysigt, Fifan fick beta gogräs på sidan.
 
Efter ännu mer fika och vilepaus vid tv.n så drog vi sedan ut på en prommis, Jennifer på Chanell och jag och Elmo bredvid, gick ner till sjön och plaska, U.N.D.E.R.B.A.R.T.! Tack för den dgen Jennifer, det måste vi göra om. Fast vi syns ju sen, håller tummarna för dig idag att det ska gå vägen.
 
Jisses, känns som att man är och pratar med vänner varje dag, en av dom pratar jag med flera timmar om dagen, herregud, man är som en kackelkärring haha. Det jag vill säga till er där ute, var rädd om de vänner ni har, för dom växer inte på träd. Det är viktigt att ha goda vänner. Så rå om dom ordentligt <3 Kram på er.
 
 
 
 





Kommentarer
Jennifer

Tack själv Linda för igår, jag har alltid lika kul med dig då vi är NÄSTAN lika galna (du är nog lite värre än mig ibland) ;) Haha men det är det jag älskar med dig! Jag kan bara släppa allt runt omkring och bara känna mig hur galen jag vill får det är så vi funkar ihop ;) Sedan är det så otroligt roligt att ha våra traditioner, det är något som man kan se fram emot när den kalla och mörka vintern kommer. Då räknar man ner månaderna tills man får släppa hästarna på bete och ha lite "Lindatid" med dig =) Men än är det ju bara början av sommaren, hoppas vi hinner hitta på mycket mer saker tillsammans innan den hemska vintern kommer igen! ;)

Svar: Du är så gooo! Jag har jätteroligt med dig och självklart ska vi umgås mycket i sommar, vi må ju grilla, gå på bio o köra mer med fifan tycker jag ;) Bara hojta till när du är ledig :D!!
mittangsull.blogg.se

2014-05-23 @ 21:04:52




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?