Toppen!!

Tänk om det kunde gå vägen, mina två stora planer. Skulle vara sååå roligt! Hoppas hoppas tio dubbla hoppas. Det är hemlis hemlis men jag hoppas så innerligt att jag får berätta nån dag om det nu blir som jag vill ^^ Åh jag dör!!!! Shites pomfrittes!!! Jag och mina drömmar/planer haha. 
 
Aja igår kväll tog jag och Martin en urmysig kvällstur i vagn bakom Fifan. Urmysigt! En kall öl fick han inne i grannbyn vid ett litet stopp, for sedan vidare och körde längs de fina grusvägarna förbi alla hus och gårdar under den guldiga kvällssolen, kunde inte bli bättre <3 Fler såna körturer!
 
 
 
 
Sedan tänkte jag och Martin fara till fjällstugan i klövsjö någon helg med Fifan. Mysköra, grilla och bara ha det gott. Hoppas tjejerna kan hänga på upp en helg också med sina krabater, vore ju toppen! Vi må bestäma en helg hörrni :)
 
Idag drog jag och Fifan på en längre körtur mot Ede. Vi är tacksamma för byborna när vi kommer, jag kan förstår att det ser riktigt mysigt ut för den som inte håller på med det i vardagen, men det är riktigt mysigt att köra och än så länge saknar jag inte ridningen. Vi ska bara mysa och ha roligt. SÅÅÅÅ underbart att hon kan gå i sommarhagen med alla de andra och hitills har hon hållit hullet kanonfint! 
 
 
För övrigt har hästarna det kanonbra, de har det verkligen toppen där uppe alla sju och nu börjar det till och bli en riktig flock, nu håller de ihop kors och tvärs. Bjartur är väldigt kär i Fifan och jag tror hela bunten är pilsk, jisses. Bitter fick ju tycke för Gumpy också men just nu går de tre minstingarna i lilla sommarhagen för att tugga ner betet lite innan de kommer tillbaka till storhagen igen. Det är verkligen kalasroligt och hästarna njuter varenda minut. De knatar genom hagen överallt, hygget, skogen, slätterna och vindskyddet, de är överallt och mår bara gott, precis som det ska vara <3 





Kommentarer
erica

Dina andra projekt har du lyckas med så de gör du säkert denna gång oxå! Håller tummarna åt dig ;-) Ja bestämmer ni ett datum så kan jag säkert följa med upp något! :-)

Svar: hihi man kan ju hoppas ^^ ja det vore sååå roligt om ni följde med:)
mittangsull.blogg.se

2014-05-29 @ 15:25:29
URL: http://isbrudarna.se



Hanna

Det ser jättemysigt ut!! Nästa häst ska minsann vara en alltialloponny :-)

Svar: Ja det ÄR jättemysigt ^^ Ja en häst man kan göra allt med är ju verkligen kanon!
mittangsull.blogg.se

2014-05-30 @ 15:47:36
URL: http://irmelin.bloggagratis.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?