Facebook - ohästligt

Finns det något töntigare? Jag började sitta på Facebook lite nu i vintras, mest för att jag låst bloggen och ville surra med lite människor på annat håll, men finns det något värre skit? På de få månader jag suttit på facebook så har jag bara fått det ännu mer bekräftat vilket skit det är och vad knäpp folk är?? Ja menar snälla hålla på och publicera en massa posebilder och femåriga fjantbilder kors och tvärs hela tiden, och helst HELST skriva en fin engelsk text till, (kräks) har ni tappat svenskan eller? Eller varför inte de här (synd om mig) inläggen, men snälla, måste du gå ut på internet och skriva för hela offentligheten hur ledsen du är? Eller när man frågar tusen frågor - men ring en vän eller polia! Och vuxet folk som beter sig som fjortonåringar, jag skulle skämmas ögonen ur mig om jag vore deras barn. Nu ska jag sova, nu har jag jobbat klart, nu äter jag, nu åker jag hem, nu skiter jag, nu är jag ledig - vem bryr sig?
 
Och dessa gillaknappar, för mig kan det bli en mobbningknapp i en diskussion. Emma får tjugo gilla och Anna får aldrig någon. Egentligen är gilla knappar en ful sak att använda. Att gilla klipp och sådant man delar är väl okej, men egentligen, hur trevligt är det när folk INTE gillar? Det finns ingen (inte gillar -knapp) men det behövs inte, för den uteblivande gilla knappen säger sitt. 
 
Nu får jag väl mig ett nackskott på flera håll för det är så jäkla vanligt att folk använder facebook på det här viset, det är väl jag som är onormal, men helt ärligt jag skäms många gånger jag loggar in på facebook och tänker (men herregud vad har dom i skallen?) Förlåt ja vet att både släkt och vänner gör detta men jag kan inte hjälpat, jag tycker det är skitfjolligt. Ibland tänker undrar jag själv varför jag ens publicerade en bild eller delade något, facebook för mig är liksom - skit, jag sitter enbart där för att kolla in de intressanta hästgrupperna, annonserna och roliga klipp, inget annat intresserar mig, om ens det. 
 
Ut och träffa folk istället, ring ett samtal, ta en promenad, stäng av mobilen, fota naturen istället för din nuna, läs en bok, gör någon glad, plocka hundskit, få smuts under naglarna - gör något! Istället för att tönta framför facebook. (Dubbelnackskott). Sluta sök bekräftelse hela tiden för det är ingen som bryr sig mer än de där fem minuterna du syntes på deras sida, fan vad hård jag är, men det är ju sant. Vad får man ut av det? Vad vann man? Helt ärligt jag tror man hellre gör sig en björnstjänst. Jag är superduper hård, jag vet, jag är förmodligen en bitterf*tta och kärring i mångas ögon nu, och sorry för mitt hårda sätt att skriva, men när ska folk få upp ögonen på att de spolar bort sitt liv? Ohästligt, ja vet :) Nu tillbaka till det hästliga igen - för det är ju en hästblogg Linda och inget annat :)
 
 
 
 





Kommentarer
erica

Nejdå inte är du en bitterkärring för de.. många som inte gillar facebook min sambo tillexempelvis och några gubbar på jobbet bland annat.. Så du är ju inte den ända, finns mycket folk som hatar Facebook, bloggar, andra sociala medier osv. :-) HIHI Du kan prata med patrik så får du bra medhåll han hatar verkligen facebook.. Så jag vill hävda att du är väldigt normal och inte ensam om saken..

2014-05-04 @ 21:24:52
URL: http://isbrudarna.se



Karin

Haha ååh jag håller med dig!! XD men det är väl just den där bekräftelse-biten som ändå lockar och att man(=jag) är så himla nyfiken på allt o alla! Lite gratis skvaller liksom... För o hänga med i vad folk snackar om. ;) Men usch vad jag ibland önskar att jag inte var så beroende (ja okej, för det är jag...) men ska försöka ta tag i o minska vänkretsen iaf till de man faktiskt umgås med. ^^ Men jag hatar att folk börjat dela massa äckliga bilder o info på skadade/sjuka/döda djur o barn... Fy! Det vill jag faktiskt inte se!!!

Svar: Haha ja det är väl inget fel att sitta och kika på facebook egentligen, utan ja menar väl de som använder den sidan på ett mycket märkligt sätt :) Man blir brydd hur folk kan skriva och publicera en del saker.. det blir liksom en knäppjök stämpel från mig ^^
Må fråga: Är det du som har haft nupur bloggen förut? :)
mittangsull.blogg.se

2014-05-04 @ 23:11:20
URL: http://karinstarkenberg.blogg.se



Yrsa - Wild Hoofbeats

Japp Facebook suger!
Har typ kvar min för en anledning, och det är att vi i stallet har en stallsida på facebook, där all uppdatering sker, och all viktig info delas. :)

2014-05-05 @ 12:23:12
URL: http://wildhoofbeats.se



A

Aow. Aow.
Facebool betyder skitmycket för mig. Jag hoppas att barnen har överseende med att jag måste tala om hur synd det är om mig hela tiden. :-/

2014-05-05 @ 21:31:25
URL: http://yogagrodan.blogg.se



Karin

Haha, jaa blir "knäppgök-stämpel" från mig med! ;)

Ja precis! Bytte namn från nupur.blogg.se för ett tag sen... minns inte ens när det var. XD Kanske när jag väntade Vilgot?! :P hehe

Svar: Haha jasså;) Ja mer än halva av Sveriges befolkning har väl den stämpeln ;) Okey ja jag har för mig att du hette nupur förut:)
mittangsull.blogg.se

2014-06-03 @ 19:16:48
URL: http://karinstarkenberg.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?