Shopping

Igår var jag och Jennifer till stan och shoppade. Jag är så nördig, vad jag än ser "åh det där kan jag ha i stallet" "Åh det där blir perfekt till hästarna" haha, det är bara bara till hästarna och stallet.
 
Sakerna är köpa på hööks, rusta, dollar store och ÖB. Alltså rätt så billiga saker. Man kan få mycket fint för lite pengar. Man ska vara smart ;)
 
Jag har länge letat efter en hållbar, bra och billig pall som jag kan ha i stallet, jag är ju rätt så kort så ibland behöver man bli lite extra lång för att nå det man vill. Den här är köpt på Rusta för..ca 30- 40 kr.
 
 
En magnetisk whiteboard tavla, tjooo en sån har jag velat haft LÄNGE. Kan man skriva meddelanden till hovslagare eller hästvakt :) Alltid bra att ha. Magnetiska sudd, magneter och pennor köptes också. Detta är köpt på dollar store, tavlan gick på 100 kr och resten för lite småpengar.
 
 
Godisburk är ett måste i ett stall, kan man bjuda både vänner och hovslagare ;) Burken köptes på rusta för 20-30 kr. Sedan köpte jag en stor påse med karra ^^
 
 
 
När jag såg de här gammeldagsa zinkhinkarna hoppade jag på tå, ingen tvekan att de skulle stå i stallet!! Blir lite påskris med fjädrar och ägg i dessa till påsk! Köpt på ÖB 30-40 kr/st
 
 
 
 
 
Egentligen var det bara detta jag skulle ha i stan ;)
 
 
Köpte två gummimattor (egentligen hallmattor) som jag tänkte ha på sementgolvet i stallet, hästarna glider till och från så jag hoppas dessa ska funka. Köpt på Rusta 40-50 kr.
 
 
 
Söta små ägg som ska hänga i granriset :)
 
 
 





Kommentarer
Denise

Älskar att fynda snygga bra att ha saker! :D

Svar: Ja eller hur :D! Man kan finna många fina bra saker för ett bra pris :)
mittangsull.blogg.se

2014-03-29 @ 16:34:21
URL: http://flingans.nu




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?