Kanondag!

Ringalingalingaling. Nu blir det en sväng till stan, följer med Jennifer, tjoh! Skönt att komma bort och göra något. Det jag MÅSTE köpa är en ryktsten (väldigt behövligt såna här tider, finns inget bättre) samt liniment, det har jag förbrukat en del hehe, sen får man se om det följer med något mer hem, det är inte omöjligt. 
 
Idag drog vi till plan igen jag och Fifan. Det gick jättebra! Hon är så duktig!! Min lilla fis. Och det gick ännu bättre med tölten, igen :) Skriver väl ett mer utförligt inlägg om det ikväll.
 
Haha det roliga är att det här inlägget är förtidsinställt, och just i denna skrivande stund har jag inte alls ridit och stan det blir vid klockan ett (då inlägget publiceras) haha ja må vara en aning knäpp nu va? Men jag har på känn att det kommer gå bra med Fifan idag som det gått alla andra dagar så det är lika bra att jag förskriver om dagen, kommer inte hinna göra det sen innan jag och Jennifer far till stan, man må ta vara på tiden.
 
Skulle det mot förmodan inte gå så bra med Fifan idag, jaja, inlägg går ju att skriva om ;) Haha. Ha en bra dag! Det ska jag ha!
 
Snart är den här - sommaren <3
 


Jag hinner skriva någon rad. JÄVLAR vad bra det gick idag, wowowowowow! Höööh, hon förvånar mig än den lilla hästen, jisses. Galoppen och traven, bland de finaste hon gjort, speciellt galoppen. Wow. Berättar mer sen, nu ska jag dra med Lindqvist! Cio. 
 
 
 





Kommentarer
Sarah

Thihi, älskar den rosa grimman på hästen i headern! :)

Svar: Ja visst lyser den upp hela bilden ;)
mittangsull.blogg.se

2014-03-27 @ 20:30:39
URL: http://sarahhgberg.blogg.se



Erika Pettersson

Kul att de gick så bra :)

Svar: Ja det gick uuunderbart :)!!
mittangsull.blogg.se

2014-03-27 @ 21:26:22
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Mikxki

Vilken härlig bild :)

2014-03-28 @ 15:48:04
URL: http://mikxki.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?