Film på minsting

Jag försökte så gått jag kunde men både min kondis och Kaeras springlust var väl inte på topp, haha Martin säger åt mig att ge upp men neee jag vill ha lite filmer på bebis. Så jag fick henne att röra på fläsket lite iaf. Det dumma är att mina filer bajsa ihop sig så fick ta en tråkig låt från youtubem blää, aja en liten videosnutt på lillpuppan min från igår. Kolla i HD!
 





Kommentarer
erica

Ne fy de där är sista filmen jag kollar på din häst blir ju avis.. vill och ha häst med fjäderlättsteg...åh!!

Svar: Hehe ja hon kan dansa ibland, hoppas hon gör det i ridningen med för det behöver ju inte vara så tyvärr, men hoppas. Kaera har utvecklats mycket i sitt rörelsemönster det senaste halvåret, så det är inte omöjligt att Solis också gör det.
mittangsull.blogg.se

2014-03-04 @ 11:11:35
URL: http://solliljans.blogg.se



erica

Det tror jag absolut ni kommer göra, ingen tvekan. . Ni kommer dansa så fint tillsammans. . Haha knappast den masken har inget flow.. jag älskar henne men känns inte riktigt var de jag sökte var ju väldigt velig om jag skulle köpa henne då hon inte rörde sig då det var de jag sökte efter. Jag levde nog på hoppet då jag köpte henne eftersom man inte såg na röra sig så mkt. Det blev en flopp men hon är ändå min snutta så nu kan jag ju onte byta haha.

Svar: Hehe men alltså ja tycker hon rör sig jättefint och hon KOMMER röra sig finare ju äldre hon blir, när hon får skor och när hon blir riden och får muskler, bara de tre sakerna brukar ha stor påverkan på rörelserna, du skulle se hur Fifa rörde sig när hon kom hit, inte ett travsteg bara grisepass, då var hon 5 år, och idag kan hon faktiskt trava jättefint och galoppa med power och aktion. Så vänta du bara ;) Dessutom behöver dom inte röra sig snyggt i hagen men jävligt flott i ridningen, Sjöfn rör sig inte vidare i hagen, ser rätt tråkig ut, men i ridningen muuums och Solis och Sjöfn tycker jag är lik varandra på steglängden och steglängden påverkar otroligt mycket i ridningen. Nej jag tror faktiskt att Solis kan bli riktigt fin, och det säger jag inte bara för o va snäll, jag tror lite på den hästen och med tanke på den stam hon har också. Det är bra att du älskar din lilla fis, hon är ju så söt!
mittangsull.blogg.se

2014-03-04 @ 12:54:55
URL: http://solliljans.blogg.se



erica

Men man kan ju anoassa sig efter det man har så istället för tävlingar så kan vi ju syssla med frihetsdressyr som jag gillar.

2014-03-04 @ 13:00:11
URL: http://solliljans.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?