Bloggen kommer öppnas

Åh. Mitt hjärta blir så varmt. Folk kanske tycker jag är urlöjlig men jag uppskattar verkligen andras fina omtanke och omsorg att maila mig om bloggen. Jag tycker det är så roligt att få läsa alla fina ord, nu vill jag inte visa alla mina privata mail jag har fått men måste ändå få visa en mening av ett mail jag fick idag, det fick mig att känna ännu mer sug på att offentlig göra bloggen:
 
 
"Linda linda linda....asså, jag saknar att läsa din blogg så otroligt mycket.
klickar in varje dag för å se om lösenordet är borta men icke."
 
Förlåt om jag visar meningar av en del mail ibland, men jag blir så glad när alla fina läsare sänder såna här fina ord. Jag uppskattar folks vänlighet till tusen. Det värmer jätte mycket i kroppen. Jag har börjat känna mig mer redo faktiskt att öppna bloggen för andra igen,  liiite osäker för det har varit jätte skönt att ha varit själv här. Jag bloggar ju faktiskt mest för min egna skull, jag älskar att skriva och har gjort sedan 2009 då jag började på cybersite om Elmo, där hade jag, 4-5 läsare per dag haha men det tyckte jag var bra nog ändå, jag skrev ju för att spara alla fina minnen om mina djur och det var det viktigaste. Sedan ville jag förnya och börja på blogg.se och då blev det bara fler och fler läsare, vilket är jätteroligt men vilket inte var syftet med bloggen, men jag känner mer och mer att den kommer öppnas snart igen.
 
Varför stängde jag sedan ner bloggen? Ja, beslutet blev då jag blev ifrågasatt av mina val med mina hästar, då rann liksom bägaren över, men, det är ju så att det har varit struligt i mitt liv ett bra tag, och det har väl egentligen en större anledning till att jag  lösenordsskyddade bloggen. Jag var väldigt skör på den tiden och levde mer i ett mörker, men det börjar ljusna och jag hoppas att jag snart skall kunna öppna bloggen igen, inte visste jag att den var så efterlängtad av så många, det känns så fint <3
 
 





Kommentarer
erica

Är det ett bra val linda? När du är så pass sjuk som du är och att du är en känslig person.. tror du ibte detta kommer förvärra situationen? Alltså du känner dig såklart själv bäst men vlir lite orolig. .

Svar: Ja jag får se hur jag gör framöver, men det känns mer och mer som att jag vill öppna den igen, däremot kanske ja inte kan skriva vad som helst. Har ju tagit bort alla inlägg ja inte vill folk ska läsa. Men känns det inte bra får jag stänga den igen.
mittangsull.blogg.se

2014-03-10 @ 12:35:09
URL: http://solliljans.blogg.se



erica

Bra huvudsaken det känns okej :)

Svar: Ja men precis:)
mittangsull.blogg.se

2014-03-10 @ 15:14:11
URL: http://solliljans.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?