Snack och Snoppar

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med min blogg, men jag känner inte för att skriva om allt som händer, inte ens med hästarna. Det känns som att jag börjar bli mer och mer privat av mig liksom. Och det händer grejer, det gör det, det är inte dött på hästfronten på så vis men jag vill liksom inte att alla ska veta allt heller. Och det kan ju göra bloggen lite tråkig, det skulle jag som läsare ha tyckt i alla fall. Förr var jag öppen med allt, både tankar och idéer, roliga och mindre roliga saker - vad har hänt?
 
Sedan kan jag vänta med att skriva om en del, se hur saker och ting utvecklas. Och EN sak ska jag helt klart skriva om, men det blir vid ett senare tillfälle :) Ni får stå ut med min ouppdaterade och trista blogg, jag skriver när jag får lust och skriver vad jag känner för helt enkelt.
 
Något jag kände jag ville skriva nu är att FYFAN vad ÄCKLIGT att tvätta en hästsnopp!! UUUuuh! Eller ja, skapet rättare sagt för snoppen fick jag inte ut på Bitter. Fy vad det lukta, jag höll nästan på att spy, URK! Men det behövdes, det var sån där svart geggig massa. Kul va, sånt vill jag dela med mig till er! Haha någon som vet hur man får ut snoppen förresten? Den skulle verkligen behöva tvättas den med, lite svårt bara att få tag i den, känns som en meter tomrum in i skapet, bara ett långt eko! Ni snoppexperter kan ju hojta ;)
 
 
 
 
 
 





Kommentarer
Silke

förstår att det inte luktar gott hhahaha 😝

Svar: Hahah ne fyfasen!!
mittangsull.blogg.se

2014-07-07 @ 19:04:08
URL: http://silkez.blogg.se/



Ida

Haha usch jag vet exakt hur det är! Riktigt äckligt...brukar använda diskhandskar när jag gör det :P
Har dock inget bra svar på hur man får ut snorren, brukar nästan köra upp slangen... Och sen passar jag på att kolla på den när han har kissat ;)

Svar: Ja men de där med diskhandskar lät inte så tokigt :) Detfår ja ta nästa gång!
mittangsull.blogg.se

2014-07-07 @ 21:27:52
URL: http://www.idasisisar.blogg.se



Titti

Det jobbiga brukar ju vara att få dem att släppa ut snabeln... Resten är ju kanske inte jättemysigt,men vad gör man inte...

2014-07-08 @ 09:57:13
URL: http://livetpavischan.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?