Detta med färg

Ja, nu är det ju så att jag har färgen svart och mörkbrun högst upp på önskelistan (så tråkig är jag) men tror dock chansen är större på en till fläcklig liten sak, det kan nog bli ganska spännande med tanke på att det är två färgglada föräldrar. Titti har varit så snäll (hon som kan) och kollat upp sannolikheten kring vilken färg fölet kan få. 
 
 
Jag skall översätta för den som inte hänger med ;) Ca 11 % chans är att fölets färg blir: Brunskäck, Silversvartskäck, Silverbrunskäck, Svartskäck.

Resterande är: Silverbrunkonstantskimmelskäck, Silversvartkonstantskimmel, Silverbrunkonstantskimmel, blåkonstantskimmel, blåkonstantskimmelskäck, brunkonstantskimmel, brun konstantskimmelskäck, silversvartkonstantskimmelskäck, rödkonstantskimmelskäck.
 
Och jag vill ha en mörkbrun/svart häst? Det ser mörkt ut, man kan ju tycka att jag är galen haha, men färgen för mig spelar ingen roll alls, det är exteriören och rörelsen samt psyket som jag är så nyfiken på, sedan har jag ju redan två hästar med färg så det blir väl kanske inte samma sak, men vore väl fräckt med en blåskimmelkonstantskäck haha ;) 
 
 
 





Kommentarer
Anonym

Jodå det är en ganska bred vagn så den tippar inte så lätt

Svar: Tänkte väl mer att det var en sån fin vagn så man bara törs fjollåka ;);)
mittangsull.blogg.se

2014-07-11 @ 00:21:40



Anonym

Aah du menar så :) jo men jag tkr fjollköra är mysigt :) då de duger åt mig :-)

Svar: Haha inte när ja varit med då hare varit fullt ös ;) hörru ring upp mig!!
mittangsull.blogg.se

2014-07-11 @ 11:59:12



Anonym

Ni kan se på Worldfengur med, vilka chanser det finns för färg samt andra roliga uppgifter, som bla: fyr/femgångare och blup.

Svar: Jaha?:) Ja sånt kan inte jag med tyvärr ;)
mittangsull.blogg.se

2014-07-11 @ 13:34:19



Yrsa - Wild Hoofbeats

Ser typ ut som min "färglista" eller gjorde.. massa procent hit och dit och kunde verkligen bli vad som helst, mycket roligt och spännande ;)

Svar: Ja man vet aldrig vad det blir, men en färggrann en tror jag alla gånger på;)
mittangsull.blogg.se

2014-07-11 @ 16:53:16
URL: http://wildhoofbeats.se



Paulina - paulinas.se

Men åh vad jag har missar mycket och fy bubblan vad spännande med ett föl. Pappan ser superfin ut!

Om du vill ha hjälp att kika upp färgerna i wf kan jag hjälpa dig när jag sitter vid en dator. Behöver reg.nr. på både mor och far så får man fram vad fölet kan få för färger av sina släktingar. :)

Svar: Hihi ja det ska bli superspännande!!! Synd att det är sååå långt kvar innan en ev fölis kommer. Ja gör det om du vill, kan inte reg nr i huvudet men du kanske kan kolla det? Fifa frá Enniskoti och Baldur Vom Waldhof :)
mittangsull.blogg.se

2014-07-13 @ 23:07:03
URL: http://Paulinas.se



Titti

Fast Baldurs färg är fel på WF så det är nog ingen större mening att kolla... Han står som röd konstantskimmel utan tecken och det är han ju inte.

Svar: Ah just ja, så var det ja!
mittangsull.blogg.se

2014-07-14 @ 08:04:16
URL: http://livetpavischan.blogg.se



Titti

Fast Baldurs färg är fel på WF så det är nog ingen större mening att kolla... Han står som röd konstantskimmel utan tecken och det är han ju inte.

2014-07-14 @ 08:04:19
URL: http://livetpavischan.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?