Lillan

Vill rida min minsting nuuuuuu <3 Hih lillpärlan min. Läget med henne då? Jo det är bara bra, busig och go, nyfiken. Kommer oftast varje kväll rusande när jag visslar, då är det dags att byta hage :) Dock är det protester på mornarna när hon ska tillbaka till storhagen, nej då står vi vid grinden ett tag innan vi kommer in, tjurskallen! DET är hennes tjuriga sida, att frysa fast. Pruppunge!
 
Hon är bra busig, försöker hitta på nå jävulskap lite nu och då. Mineralbaljan kan jag inte ha på backen längre, den vänder hon upp och ner efter en minut. Så då tog jag upp ett däck och la baljan i, fem minuter senare ligger baljan upp och ner på backen igen utanför däcket som hon lyckats förflytta flera meter bort. Gah! Detta däck lade jag under badkaret där vi har vatten, badkaret stödde endast mot kanten av däcket för att få en vinkel uppåt då det läker i ena sidan, här hade jag en bra chans att lägga baljan i däcket som satt fast under det tunga badkaret, och det gick... ett par dagar. Sedan låg däcker flera meter bort från badkaret och baljan var återigen på backen. Så baljan har jag nu tagit ut, däremot så fortsatte jag ha däcket under badkaret ändå för lutningens skull, däcket var dock alltid flera meter förflyttat varje morgon. Hon är en odåga min älskling!
 
 





Kommentarer
erica

Hihi dom kan vara finurliga :) men de e ju rätt bra :-) jaså hiho var de du som inte kände att du ville rida na just nu :) jag har längtat sedan dag ett men blää jag har några år kvar att vänta suckar. .

Svar: Haha men det är både och, jag vill och jag "vill inte" jag har inte bråttom, men samtidigt är jag så nyfiken, det är på två vis det där :D!! Men vissa dagar är man ju mer sugen ;)
mittangsull.blogg.se

2014-01-30 @ 06:09:45
URL: http://solliljans.blogg.se



erica

Jag tycker hon rör sig bara finare å finare för varje gång :)

Svar: Söta du, och du..det tycker jag om din häst med ;)! Jättefina bilder du lade upp sist!! Det syns ju att hon har ett fint steg :D! åsså älskar jag hennes skritt men det vet du ju redan hehe. FAN vad lik hon är sin mamma alltså, i kropp o allt, jisses, mamma upp i dan!
mittangsull.blogg.se

2014-01-30 @ 13:14:32
URL: http://solliljans.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?