Jämföra

Tänkte gå in lite mer på det jag pratade om i förra inlägget att mina damer har olika förutsättningar och att Fifa inte är den lättaste hästen att rida. (Vad vet jag det kanske inte Kaera är heller, men jag är ganska säker på att hon kommer vara lättare gångartsmässigt)
 
Det här är bilder från idag. Här ser man ju skillnaden. På Fifa ser vi att ryggen är inte särskilt uppe, ingen form och takten är oftast fyrtaktig, framtung. Lite orättvisa bilder för hon kan trava finare men jag jämför som sagt idag. På Kaeras bild ser man att hon har ryggen uppe, fin form, vinklar in jättefint inunder sig, är uppe och framåt, rätt takt och ser allmänt riktigt trevlig ut.
 
Även på djupsnö bilden så blir traven oren på Fifa, det ser man på den diagonala delen att den är inte korrekt diagonal och ryggen är inte speciellt uppe heller, och ingen form. Efter tre steg tappade hon traven och föll in i galopp. På Kaeras djupsnö bild ser vi att diagonalen är korrekt, hon kommer framåt och upp, vinklar in bak och har en trevlig form, överlinjen är ok! Traven behåller hon lättsamt.
 
 
 
 
 
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?