En bra dag!

Idag har varit en UNDERBAR dag. För idag har det varit strålande väder och jag fick vara med mina bästa tjejor. Gud vad dom är medicin för mig, jag kände sådan lycka när jag hade dom två, sida vid sida ute på en mysig promenad i byn. Kaera var så framåt och så glad, hennes små öron var framåt under hela promenaden och ögonen lyste som hos ett litet barn. Det här tyckte hon var roligt! Så underbart med en sån positiv liten unghäst. Fifa var väl mindre positiv, lite seg och små loj, men det får hon vara, hon är ju inte riktigt hel och frisk heller och matte har all förståelse och sympati för det. Gud jag ville verkligen inte gå hemåt, inte Kaera heller, hon ökade takten så fort vi tog in på en ny väg, men segade på när vi vände hemåt. Om det var för hemresans skull vet jag inte men hon var otroligt positiv till att få komma ut, och vädret gjorde ju sin del kan jag säga! Jag älskar verkligen de här tjejorna, jag är så lyckligt lottad som fått chansen att äga dessa två tussar.
 
Bitter min gamle vän, vi tog egen tid i stallet för lite frisering. Han blev så tjusig så! Lite havre och äpple på det sedan i boxen var inte helt fel. Dock var han ofräsch i traven, inte riktigt bra. Däremot verkar han för övrigt pigg och kry. Han var inte varm eller svullen någonstans heller, kan ju bara vara någon streckning eller annat, o andra sidan vet vi ju att han inte håller fullt ut, i alla fall inte som ridhäst, han är ju lite sliten från travet och det är ju ingen hemlighet att han verkar ha dåliga knän. O ena sidan så har han varit halt till och från, inte så pass att han har mått dåligt och haft det besvärligt, men ibland har han ju markerat och sedan har det gått över. Så vi får hoppas att det är samma denna gången. Jag är inte klar med den grabben än, några år till tack. Han är ju mattes pälskling även om han inte syns så mycket i bloggen, men åh vad han ligger mig varmt om hjärtat ska ni veta. Den dagen han får somna in den dagen kommer en bit av mitt hjärta försvinna. Det är ju trots allt den häst jag haft längst.
 
Nu har jag skaffat lite mer färg till finkan också, så imorgon ska jag göra den färdig (om jag har en bra dag) det ska slipas lite på yttersidan och sedan är det bara att måla på. Dekaler ska jag skicka efter ikväll också hoppas jag. Det kommer bli finnemang, men sen ska man väl oroa sig att folk ska få nys på detta och börja be om att få låna den, aaaaah... neeeeh, helst inte. Nej det vill jag inte. Då slipper man krångel. Som sagt, har haft full förståelse till de som nekat en och inte vill låna ut sin finka, klart det varit besvärligt för en annan, men jag är inte heller så förtjust i att låna ut mina saker faktiskt och speciellt inte när det kommer till hästarna. Jag blir som en liten katt haha. I vår ska jag se till att fara en del på ovalen i timrå, absolut. Fifan ska bara bli bra nu, fick en FET räkning från veterinären nyss. Hua, men det är hon värd. Det är inte billigt att ha häst, jag har aldrig råd att köp något till mig själv, men det som glädjer mig är ju hästarna, så det är det också värt! Hoppas jag får en lika bra dag imorgon med <3
 
Lite bilder från idag
 

Fifan har i alla fall gått ner i vikt, tummar upp.
Elmo älskar verkligen snön <3
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?