Vecka 26 (25+0)

Välkommen vecka 26. Veckorna går så mycket fortare nu tycker jag, härligt! Bebben är i full gång om dagar och kvällar, mest aktiv på kvällarna, då rör sig hela magen upp och ner, fram och tillbaka, så himla mysigt. Rörelserna är så stora nu, man känner verkligen en liten bebis som fumlar runt där inne. Ibland har jag känt något mindre, om det har varit en hand eller en fot, nu känner man ju efter mer vad som är vad, om det är rumpan och benen eller lillhuvudet.
 
Bebisen har även fått in sin dygnsrytm, oftast känner jag liten på mornarna inna jag kliver upp, ibland puttar han eller hon även mot madrassen när jag ligger på sidan i sängen. I bilen märker jag också hur det rör omkring sig därinne, vet inte om det är ljudet av bilen eller om det kanske har varit radion som fått igång liten, eller så är det bara slumpen. Magen kan även kurra eller skvalpa till när bebben sparkar på, det låter ganska lustigt faktiskt. Nu behöver jag heller inte gå och vänta så länge mellan varje rörelse oftast känner jag den lille på en gång så fort jag sätter mig ner, han eller hon är med mig under dagarna helt enkelt :) Jag HAR fått mig några obekväma sparkar, inte ofta men det har hänt och det blir väl mer och mer.
 
Jag känner mig bara så lycklig och förväntansfull, och det är så många i min omgivning som känner likadant. Det är underbart! Sen finns det väl dom som inte ens har gratulerat en, men då vet man ju vad det är för typ av folk, jag bryr mig faktiskt inte så mycket. Så länge vi har våra familjer och de nära vänner omkring oss som sprider stöd och kärlek så är jag nöjd :) 
 
 
 
En för tidigt född i vecka 26
 
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?