Vecka 25 (24+0)

Oj! Den här veckan har gått otroligt snabbt. Jag tyckte jag nyss skrev ett inlägg om vecka 24 och nu går jag in i vecka 25! Herregud.. tänk att jag är i vecka 25!!! Ja menar under fem år har jag velat ha ett litet pyre och den där väntan på att stickan skulle visa postitivt kändes som en evigthet, och nu står jag här... i vecka 25, snart mamma åt en son eller dotter. Det känns helt otroligt. Lite läskigt på samma gång måste jag erkänna för nu börjar det bli mer verklighet, förut hade man ju bara en dröm, en tanke och längtan, och nu ligger jag ju här med tjock magen och känner våran lilla bebbe där inne som snart kommer titta ut. Spännande. 
 
Jag mår för övrigt bra så länge jag tar det lugnt och inte anstränger min kropp. Jag får än så länge sova som vanligt om nätterna. Bebisen rör sig i magen varje dag och jag märker att han eller hon ändrar postition i magen genom att kunna känna skillnaden på rörelserna. Det märks att bebben blivit större med tanke på att jag känner rörelser runt hela magen samtidigt. Det kan puffa och dutta både på vänster och höger sida mage i samma stund.
 
 
 





Kommentarer
Titti

Ja oj vad fort det går! Ska bli fantastiskt spännande att se vad som kikar ut :) Skönt att du får sova än så länge,man får passa på medan man kan!

Svar: Ja det ska bli kanon spännande. Tänk att svaret finns så nära ändå, det ligger antingen en pojk eller flicka i min mage och jag vet ingenting :)
mittangsull.blogg.se

2014-12-11 @ 06:23:21
URL: http://livetpavischan.blogg.se



Marika

Så mysigt! Känns som en evighet sedan man var gravid :)

Svar: Jasså :)? Hur många barn har du? Ja det är mysigt, lite halv jobbigt emellanåt men mest mysigt <3
mittangsull.blogg.se

2014-12-11 @ 14:16:26
URL: http://katrimarikas.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?