Vad tycker ni?

Om att publicera bilder på sina barn offentligt? Jag vet inte vad jag tycker i den frågan faktiskt, jag tror jag tycker både och. Jag vill ju gärna visa vår bebbe och ta fina bilder i alla möjliga situationer och miljöer, men samtidigt förstår jag även tanken att man vill "skydda" sitt barn och inte "hänga ut" dom offentligt eftersom de själva inte kan föra sin talan. Vad tycker ni är "rätt och fel?" Och varför?
 
 
 
 
 





Kommentarer
Titti

Både och det där. Man ska väl tänka lite innan å absolut inte lägga ut bilder på barnet utan kläder,även om man själv inte tänker på det som ngt sexuellt så finns det tyvärr de som gör det :(

Svar: Ja det har du ju rätt i, finns så mycket sjuka och perversa saker där ute, usch fy :(
mittangsull.blogg.se

2014-12-03 @ 07:49:47
URL: http://livetpavischan.blogg.se



Bettinas islandshäst

Äsch, varje person har sitt eget rätt eller fel. Jag har aldrig kunnat hålla mig från att visa upp mina härliga barn. Nu när de är tonåringar/unga vuxna bestämmer de själva om de vill bli taggade. :-)

Svar: Ja så är det ju :) Intressant fråga iaf :)
mittangsull.blogg.se

2014-12-03 @ 08:32:58
URL: http://bettinasislandshast.blogspot.se/



Agnetha

Innan Li föddes var jag väldigt bestämd. Inget på nätet! Jag tror hon var max en timme när jag inte kunde hålla mig utan postade hennes bild på FB. ;) Där finns bara folk jag bryr mig om och som bryr sig om mig. Det kändes naturligt och rätt.
På FB tycker jag det är Ok i mitt flöde, men jag postar MYCKET sällan bilder på barnen. Våra bilder är liksom... våra. De är till för oss, J och jag och barnen.

Är man vrålkänd som typ Blondinbella och har miljoner följare som är elaka (!!) för sakens skull finns det ju anledning att vara försiktig kanske....

2014-12-03 @ 13:40:03




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?