Trycker nedåt: Fråga till er

Nu måste ja fråga alla gravida där ute eller ni som varit gravida. Jag upplever en väldigt tryckande känsla emellanåt, det trycker nedåt längst ner i livmodern ibland och det är verkligen en tydlig känsla, som att bebisen ibland trycker eller lägger sig så långt ner det går, ja det trycker på ibland helt enkelt invändigt, ner mot blåsan typ. Det behöver inte trycka på länge alls utan det kan komma ibland poff bara sådär. Har ni upplevt samma sak? Och är det bebisen som lägger sig längre ner eller trycker?
 
 
 
 





Kommentarer
Ida Klausner

Ja de blir så, det är bebisen som vänder sig med huvudet nedåt och tränar på att komma ned i bäckenkanalen eller vad det heter ;)

Svar: Jasså:)? Okey! Ja det är en märklig känsla men inget som gör ont eller så, bara att något trycker nedåt :) Hur går det för dig och magen då, snart en liten som vill titta ut :)??
mittangsull.blogg.se

2014-12-07 @ 03:11:07
URL: http://idaklausner.blogg.se



Agnetha

Ja, känner igen. :-)

Svar: Jasså :)? Är det bebben som trycker då?
mittangsull.blogg.se

2014-12-07 @ 10:03:40



Ida Klausner

sv: Är precis så för mig också, tycker det trycker på mer denna gång än när jag väntade Freja. Men det kanske redan är uppmjukat sen sist så det är därför :) Två månader kvar idag! :):)

Svar: Okej :) Ja kroppen o bebbe vet vad de ska göra :) Herregud, snart då har du din andra lilla bebbe! Vad mysigt!
mittangsull.blogg.se

2014-12-08 @ 08:13:13
URL: http://idaklausner.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?