Hormoner och sparkar

Puuh. Igår var bebbe vild, ibland håller liten på så mycket att jag nästan kan känna mig lite.. småtrött på det, eller nej det är väl fel ordval men man känner sig nöjd liksom. Mina hormoner svänger väl lite hit och dit också, och är man på ett tröttare och sämre humör så kan man önska att lillfisen tog det lite lugnare. Jag känner mig usel när jag kommer på det humöret, för man må väl njuta och glädjas åt varenda spark, och innerst inne gör jag ju det dom gångerna även fast tröttheten och irritationen på omvärlden tar över ibland, men jag måste erkänna att vissa kvällar, stunder kan jag bara känna mig allmänt less. Jag kan till och med känna mig lite.. nere eller.. ja.. lite mindre glada känslor vissa kvällar, och jag antar att det är hormonerna som spökar?  Ja, Ja man borde ju inte klaga nu för än har ju inte bebben blivit så stor att den kan drämma till mig på revbenen, för det sägs att det ska vara väldigt oskönt. Haha huuuh jag ser inte fram emot det!
 
Fast för det mesta är det ju bara urmysigt när fisen rör sig <3 Jag har ofta händerna på magen, blundar och bara känner hur vår lilla bebis fumlar omkring där inne. Och längtan efter den här lilla saken som krumbuktar i magen är enorm! Tänk att jag har en bebis i magen!! Det är ju helt.. otroligt, kan man liksom inte föreställa sig.
 
Jag tog och gjorde en liten film igår när liten sprattlar omkring i magen, men Martin ville inte att vi skulle visa det för offentligheten och för främlingar. Och det är ju gulligt tänkt <3 Även om jag var lite sugen att visa er här men samtidigt måste jag respektera hans vilja och åsikt :) Ni får nöja er med en bild på magen.
 
Tagen igårkväll i Martins sexy kallingar, brukar kunna sno dom ;)
 
 





Kommentarer
Titti

Klart man blir less på att vara gravid av å till. Alldeles roligt är det ju inte jämt. Jag var skitless på att automatisk vara taxi åt vissa,fast man var skittrött å hade ont i ryggen osv. Var väldigt självklart att man skulle orka sitta uppe till 3 å helst skjutsa hem alla andra åxå. Men jag fick nog å sa ifrån till slut. Däremellan var det helt ok att vänta barn. Fast nog var det skönt när det var färdigbakat...

Svar: Ja det har jag också fått höra "nu när Linda är gravid kan ju hon skjutsa" usch.. tråkigt att man måste bli en chaufför liksom bara för att man är gravid, då kan ju karlarna aldrig få den uppgiften någon gång i sitt liv liksom:P Vad bra att du sa ifrån! Ja gud det bästa är ju ändå när bebis tittar ut <3 Och du har en sån otroligt vacker dotter!! :) Nu kanske du har massa barn men det är en blond jänta du brukar lägga ut bilder på, tycker hon är jättefin :)
mittangsull.blogg.se

2014-12-14 @ 10:11:50
URL: http://livetpavischan.blogg.se



Erika

mysigt! :)

2014-12-18 @ 19:50:51
URL: http://erikapettersson.webblogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?