Ett smart tips!

Jag har fått ett jättebra tips av en bekant som ska få bebbe samtidigt som oss. Och det är att man redan nu köper blöjor. Haha kanske låter tidigt, men handlar man på Coop för 500 kr så får du ju ett blöjpaket (vilken storlek du vill/olika märken) för 1 kr. Och då hinner man ju handla in lite blöjpaket under de månader man väntar en liten. Nu fick jag det här tipset lite sent, det här skulle man ju göra från dag ett, o andra sidan var man väl lite feg att köpa bebis saker så tidigt, men det är ett smart sätt att gå till väga. Så nu har vi börjat med det, och en ännu smartare sak är ju att låta sin övriga familj/vänner göra likadant, då kan man spara ihop rejält mycket blöjor, det gäller bara att köpa olika storlekar så man inte köper för mycket av den ena, att man istället blandar lite. Ett blöjpaket går ändå på över hundringen så man tjänar ju verkligen på att göra såhär. 
 
 





Kommentarer
Agnetha

0.0??? Om
man handlar för 500 får man ett pake blöjor för 1 kr????? är det på riktigt? Det är två paket blöjor i veckan för oss- typ vad vi gör av med!

Svar: haha ja :) Men bara på konsum affärerna :) Handla för 500 kr och du får köpa ett paket blöjor för 1 kr.
mittangsull.blogg.se

2014-12-05 @ 13:05:41



Agnetha

0.0 jihoooooo det är ju SJUKT billigt pris! På blöjorna. ;-))
Ladda upp du! Under sin andrs levnadsvevka gjorde Lusvig av med 50 (!!!!!!) blöjor på ett dygn en gång. Han bajsade och bajsade och blev röd, så vi bytte så fort det kom nåt! ;-))

Himla bra tips!! Vi har inte konsum här1 tyvärr. Kanske skulle föreslå det för Ica Maxi? ;-)

Svar: Oj har ni inte coop/konsum där ni bor? Märkligt, det brukar ju finnas en av varje liksom, konsum och ica :) haha att du har missat det du som har barn. Men ni får väl handla på coop när ni ska iväg och stor handla, i stan eller nått :)?
mittangsull.blogg.se

2014-12-05 @ 13:59:58



Agnetha

jag stavar som ett troll!!! ;)

2014-12-05 @ 14:00:18



Agnetha

;-D Vi bor ju i stan! Fem minuter från centrum! Men tror inte Coop har det erbjudandet... Ev. isåfall på deras eget märke. Jag har provat annat än pampers lite då och då- inte så förtjust i dem. ;-) Snål och snobb-
dålig kombo!

Svar: Är du säker :)? Det är iaf ett smart drag så det blir väl konsum framöver, vi som är Ica stammisar ;) Gillar ju Ica lite mer o ändå är det konsum jag jobbat på. Jag håller med dig (inte för att ja vet skillnaden) men det känns bättre att köra på ett riktigt märke såsom pampers och libero, än coop.. vi köpte pampers nu :)
mittangsull.blogg.se

2014-12-05 @ 17:47:36




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?