Ursäkta

Ber om ursäkt att jag inte lottat ut någon vinnare än, jag hoppas jag kan göra det imorgon. Jag har nämligen gjort mig illa idag. Mmm, Kaera ville inte över järnvägen. Kan berätta mer imorgon men det var mitt eget fel, jag tog inte säkerheten i första hand, fast det är inget allvarligt men kan säga att jag har fått smaka på smärta idag, haha men jag var bra less på henne kan jag säga :P Inget mer järnvägs försök på ett tag nu. Nåja återkommer imorgon.
 
 





Kommentarer
Tove

Usch, krya på dig :/

Svar: Ingen fara brände bara handen, handskar nästa :)
mittangsull.blogg.se

2014-04-27 @ 22:45:20
URL: http://raudur.blogg.se



Agnetha

åh jag och mina idiotråd .... ....Men varför varför varför försökte du ens från första början? Hon är tre år. hon borde inte ens vara ute på nån promenad? Vad hände med att låta unghästar vara unghästar? Dessutom är det vår med hormonpåslag och hårfällning?
Och varför inte ta med stöd så du garanterat fått henne över?

Svar: Jag hade med mig martin, fifa och hund, hela kompaniet och jag hann inte ens testa att få henne över järnvägen, Fifa stod stilla Kaera backade bakåt, jag höll fast och brände handen från Fifas grimskaft, det var bara att gå hem. Tycker inte det är någon big deal och hon är som gott som 3 år så promenader tycker jag är en självklarhet om jag till o med ska sitta på henne i höst, och jag håller inte med dig det är väldigt väldigt många som tar med unghästar som handhästar, det är bara nyttig att dom får komma ut och röra sig, unghästar som inte rör sig får inte lika fina eller lika bra benkvalité. Kaera älskar att vara ute på promenader,´men det har blivit en fixide att gå över järnvägen som hon så lätt har gått över förut. Förlåt men förstod inte riktigt världsproblemet :P Man får räkna med lite utmaningar med unghästar.
mittangsull.blogg.se

2014-04-28 @ 10:36:16



erica

Men herregud nu måste jag försvara/säga emot agnetha. Nu har hon och jag olika åsikter men snälla nån att gå en promenad med en treåring är ingen big deal. Det är snarare nyttigt att deras kropp får röra på sig lite men i lagom mängd dvs. Jag tkr man inte man ska jämföra för mkt med island men om vi ska höra det så är det många unghästar som rör sig lös fritt i naturen och de står inte i en hage och bara äter. Och om ska rida in vid 3 1/2 års ålder så är det väl fint att mjukstarta lite med kommunikation och lite grundkondis och de är väl en promenad väldigt bra.. jag tkr detta att vara vara unghästar har blivit en överdrift. Bara för man borstar dem, promenera osv så betyder de inte att de inte kam vata unghästar bara man inte kräver eller pressar dem.. hoppas du krya på dig verkar inte bara vara dn häst som är otursfågel ;) kram

Svar: Hehe jag håller med dig Erika :)
mittangsull.blogg.se

2014-04-28 @ 18:14:59
URL: http://isbrudarna.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?