Shopping - Igen!

Oj då, jag har visst råkat shoppa igen, men nu, nuuuu har jag mitt efterlängtade hösegel! Jag har tänkt att det första jag ska införskaffa när jag får finka det är ett hösegel, så praktiskt! Så nu hänger det äntligen där i finkan. Vissa kanske tycker att det är bökigt och är ivägen när man ska ta in hästen och krypa under bommen, men min tanke är ju att alla mina hästar ska gå in och ur finkan själv, sedan är det bara att knäppa loss ena haken på ena sidan så funkar det ju galant ändå! Så blev det en korg och liniment också.
 
Mitt älskade hösegel ^^
 
 
Nerfällt
 
 
Satte fast ena sidan såhär i fönstergallret
 
 
Och andra sidan satte jag vid bommen, kanske finns en bättre lösning men det här var det ända jag kom på för tillfället.
 
 
Sedan har ju jag korgar att förvara saker i inne i stallet. Tycker det är så mycket snyggare och då har jag likadana korgar, även som ryktlådor, Fifa och Bitter har en varsin, men på den tiden då jag köpte dessa hade jag inte Kaera, och sedan så försvann dessa korgar ett tag (Ikea) och idag såg jag att dom hade kommit tillbaka, yeeeey! En ryktkorg till Kaera.
 
 
 
Sedan köpte jag radital liniment igen, fast denna gången flytande, jag har gel hemma men flytande ska tydligen vara bra för hästar med mycket päls, det når lättare in på huden/muskeln då.
 
 
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?