Ryttarelitens fräning

Är väl Charlotte? Haha alltså visst hon verkar ha en jävla humör och är lite "bortskämd" men alltså jag tycker hon är helfräck, lite skinn på näsan gillas! Hon gör ju helt klart bra tv :D Nej jag storgillar att se henne, Lisen, Peder och Charlotte diggar jag! Dom andra är lite halvtråkiga.
 
GO CHARLOTTE! Kommer sakna dessa människor grymt när sista avsnittet är sänt.
 
 





Kommentarer
Karin

Jag gillar Lisen och Peder enormt mycket mer efter det programmet. Charlotte är underhållande men som du sa är de andra lite bistra! x)

Svar: Ja Lisen och Peder må ju vara världens goaste människor! Man vill bara krama om dom :) Charlotte är så rolig att titta på, haha hon kan ge en ett skratt ^^
mittangsull.blogg.se

2014-04-10 @ 16:07:07
URL: http://isisowner.weride.se



Erika Pettersson

Hon är som du skriver lite bortskämd, lite höga krav kanske o blir grining sur lätt verkar de som, men samtidigt är det henne man vill se i ryttareliten. :D

Svar: Haha ja, neutrala människor som har samma tonläge och aldrig skiftar i humör är ju ganska så gråa att titta på..
mittangsull.blogg.se

2014-04-11 @ 13:39:36
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Karin

Tycker också Charlotte är festlig! ;) Bröderna är väl rätt tråkiga, men de andra är jätteskoj o följa! Hoppas det kommer en uppföljning! :)

Svar: Jaa!! Hoppas det vore så roligt, jag tycker verkligen de har skapat fram serien bra, fin musik, bra klipp ja allt.
mittangsull.blogg.se

2014-04-11 @ 22:49:42
URL: http://karinstarkenberg.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?