Min punkare!

Jag bara älskar Kaeras man! Jag älskar att luggen är brun och manen är vit, hur fränt som helst ju! Sedan (ja må vara knäpp) men alltså jag vill inte att hon ska få längre man eller lugg, jag älskar att den är så där puffig och fin. Långt tagel är överskattat, på en del hästar är det inte ens fint tycker jag. Kaera är som en punkrockare och jag tycker det är helcharmigt! Föresten är det någon som vet när taglet slutar växa? Förstår att det är väldigt individuellt men på ett ungefär?
 
 
 
 
 





Kommentarer
Yrsa - Wild Hoofbeats

taglet slutar aldrig växa ;) det är ju som på oss människor, det faller av och dör bara vid en viss längd haha. Alla människor kan ju inte få sitt hår att växa till rumpan och inte alla hästar kan få lång man heller. :) Det har helt med generna att göra, oftast ser man ju på föräldrarna hur mankvaliten är. :)

Svar: Jo det vet jag :) Men jag tänkte nog nu mer på längden, ja menar under föltiden så vet man ju inte hur lång manen ska bli, och förmodligen inte vid ettårsålder heller, men under vilken ålder på ett ungefär tar längdväxten stopp? Eller går det inte att säga? Ja menar vissa manar växer ju snabbar än andra, så¨är det ju, min kompis häst som är två år har ju dubbelt så lång man än vad Kaera har som är 3 år, och denna tvåårings man växer ju hela tiden och snabbt, medans Kaeras man växer sakta, men ändå, det må ju liksom finnas ett stopp när längden förblir som den blir, men när?
mittangsull.blogg.se

2014-04-24 @ 07:53:04
URL: http://wildhoofbeats.se



erica

Ja hon är verkligen söt i sin man speciellt luggen.. ser speciell ut:-)

2014-04-24 @ 11:19:34
URL: http://isbrudarna.blogg.se



erica

Ja hon är verkligen söt i sin man speciellt luggen.. ser speciell ut:-)

2014-04-24 @ 11:19:36
URL: http://isbrudarna.blogg.se



Jossan

Hahaha Herkan är också punkare och jag ber verkligen för att Fenrir får lång böljande man och svans! GAH :D

2014-04-24 @ 19:56:33
URL: http://isbitarna.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?