Inte så mycket bebis

Jag har inte sett det förrän "jag blev med Kaera" men jag tycker att: antingen så ser hon väldigt stor och vuxen ut för sin ålder, eller så är det många jämnåriga unghästar som ser små och bebisaktig ut?
 
Jag var och hälsade på en liten hingst för ett tag sedan, lika gammal som Kaera, han var mindre än Fifa, och Kaera är större än Fifa. Han var väldigt liten med andra ord. Fifa såg inte heller så jäkla stor ut när hon kom hit och då var hon ju ändå redan fem år gammal. Jag har sett många jämnåriga unghästar med Kaera som ser - små ut? Fluffiga små söta ponnysar som verkligen ser ut som bebisar, så som det också kanske ska vara. Och med vinterpälsen brukar dom ju kunna se ännu mer docksöt ut, men på Kaera syns inte det där snuttisöta, visst är hon söt och har ett otroligt fint uttryck, men jag tycker inte hon ser lika bebis ut som många andra gör i hennes ålder. Undra hur hon då ser ut vid typ åttaårsåldern, gammnucka??? Haha.
 
Det här är bland de absolut första bilderna jag har på Fifa, alltså de yngsta bilderna på henne, och det är dessutom från våran allra första ridtur. Här är hon fem år gammal, så sötful haha. 
 
 
 
 
 
 
 
Och såhär såg Kaera ut  precis när hon kom hit till mig, 2 år gammal.
 
 
 
 
För att göra det lite rättvisare så visar jag bilder från ungefärlig samma tid som Fifas bilder ovan. Oktober-novmeber typ. Pälsen gör ju mycket så lika bra att visa höstbilder på Kaera också. Jag har inte så många stillbilder på henne dock haha. Två år och ett par månader gammal är hon här.
 
 
 
 
Och såhär ser hon ut idag 2 år och 9 månader
 
 
 





Kommentarer
erica

Haha fifa ser ut som en turridningshäst på de där bilderna. . Vad hon utvecklats hos dig. Ne dom har inte rymt jag har öppnat upp så dom får gå i hela hagen nu :-)

Svar: hihi ja hon såg ut som en liten nalle ^^ Aha okej,=)
mittangsull.blogg.se

2014-04-08 @ 18:15:15
URL: http://solliljans.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?