Idag blev det lek!

Underbara Underbara underbara lilla häst. Aldrig aldrig att hon kommer få lämna den här gården, inte för några miljoner, miljarder i världen. Hon är verkligen min bästa vän. Det är liksom hon och jag. Usch jag blir nästan lite ledsen bara jag tänker tanken att förlora henne.
 
Idag har vi bara lekt och tricksat. Det är hennes vilodag men istället för ridning umgicks vi på annat sätt. Ni vet apport tricket, det lägger vi åt sidan en stund, både jag och Fifa har tröttnat lite, MEN jag tror jag har varit lite för ambitiös, så vårat mål med just det tricket är att plocka upp saker, sedan när hon kan det kan vi ju gå vidare till apport eller annat som är svårare, men som sagt jag tror jag har varit lite för ambitiös. Det viktigaste är att vi har roligt, allt ska vara på en lek, och när jag ser hur något börjar tråka ut Fifa så har vi ju hamnat lite fel, därför ska jag backa lite i det här tricket och inte göra sådan stor sak av det. Det måste alltid vara motiverande och roligt. Film på steg 2-3 i det här tricket finns i alla fall, så den ska jag publicera. 
 
Just idag har vi lekt ute på vägen utanför stallet fram och tillbaka. Nu snurrar hon runt mycket snabbare också haha, väldigt roligt att se och jag behöver inte göra så mycket för att hon ska snurra för hon gör det gladeligen själv. Hon verkligen älskar att leka den där hästen <3 Helt magiskt vad vi busar med varandra, hon är en helt fantastisk liten varelse, så himla kvick, vaken, positiv, finurlig, lekfull och intelligent, det här är ju verkligen en häst med utstrålning och stor personlighet. Nu har vi även börjat utöka spanska skritten i trav, haha hon är sjukt duktig och hon tycker det är superkul! Tölten blir bara finare och finare vid hand och även galoppen och traven. Hihi jisses ja det är ju helt klart något som har släppt - för min häst har gjort så stor utveckling på så många områden. Det är hon och jag, Linda och Fifa <3
 
 

 
 
 
 





Kommentarer
erica

Trodde elmo var din bästaste vän.. spansk skritt i trav lät spännande.. visa det! :-)

Svar: Man kan väl ha fler bästa vänner:P? Ja det ska ja filma framöver.
mittangsull.blogg.se

2014-04-12 @ 14:34:09
URL: http://solliljans.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?