Film: Stallet

Här kommer stallfilmen och mitt pladder haha.  Kolla i HD!
 
 
Haha whaaat? Låter som att jag läspar ibland, är jag på lyset eller? Haha.





Kommentarer
erica

Låter som jag läspar också när jag filmar haha kanske gör jag de i verkligheten utan att tänka på det.. gillar din prishylla hihi ;-) Men dags att fylla på den ;-) Lite blågula rosetter vore fint! Önskar en annan hade ett stall men jag har ju inte ens ett permanent ställa att ha hästarna på hehe. .

Svar: Hehe det bli med åren, 6 år tog det innan jag fick ett stall ;) Ja lite rosetter vore inte fel, hoppas det blir lite tävling framöver, hoppas jag kan vara med på vårkvalet
mittangsull.blogg.se

2014-04-03 @ 06:09:59
URL: http://solliljans.blogg.se



Birna Olivia Agnarsdóttir Ödqvist

Vad härlig du är, pratar och pratar med kameran! ;) Jag vill se före och efter bilder på städningen och fler priser på prishyllan! Även om jag är helt säker på att kameran "åt upp den" och gjorde den mindre än i verkligheten så ser den lite tom ut på kanterna. ;)

Svar: Haha ;) Ja pokalen är dubbelt så stor men det blir ju så när man filmar eller hur ;););) haha ja vi måste ge oss ut på mer tävlingar men vi har bara hunnit med två stycken på de här två åren.. vi har haft lite hinder mitt i allt också men nu jädrans hoppas ja vi ska kunna ut på banan igen :)
mittangsull.blogg.se

2014-04-03 @ 15:36:28
URL: http://icelandichorse.webblogg.se



Ida

Så mysigt!! Ja har också bara två boxar men önskar att jag hade lite mer utrymme för alla grejer, typ foderrum och liten sadelkammare. Superfint stall har du! :) Och tummen upp för händiga karlar! Vet inte vad jag hade gjort utan min!

Svar: Tack Ida :) Jo jag har också velat ha en till box, och det gick ju att göra en till, men då skulle den lilla stallgången försvinna och allt skulle bli så trångt, och så ville jag inte ha det, så de får turas om ;) De är ju sällan inne, mest Fifa som får komma in ibland före och efter passen. Ja det är guld värt med händiga karlar, tur att även du har en ;) Dom ska man vara rädd om!
mittangsull.blogg.se

2014-04-03 @ 20:24:23
URL: http://www.idasisisar.blogg.se



Birna Olivia Agnarsdóttir Ödqvist

Nej jag hoppas ni kommer ut på fler tävlingar, det ska bli kul att följa er! Kaera kommer nog bli riktigt fin också. :)

Svar: Ja det vore kul :) Ja jag tror Kaera har mycket att ge, ska bli spännande att börja rida in henne :)
mittangsull.blogg.se

2014-04-04 @ 00:16:08
URL: http://icelandichorse.webblogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?