En seriös och bra blogg

En vanlig fråga i bloggvärlden är hur man gör en bra blogg, tänkte jag skulle skriva några rader om vad jag tycker. En seriös blogg för mig är att man formar den personlig. Det finns en del copycats, då läser man förmodligen andras bloggar och så "kopierar" man lite ur den stilen, vad är det för slags inlägg man skriver? På vilket sätt skriver man? Hur man redigerar och lägger upp bilder o.s.v. Inte vet jag hur dom går till väga haha, men man måste ju kolla av för att "kopiera"  
 
För mig handlar det däremot inte om att försöka se vad som är en populär och vanlig mall i bloggvärlden, för mig handlar bloggningen om att man ger en del av sig själv, man formar sin blogg efter vem man är, bloggar ska vara individuellt tycker jag. Det här är jag, så här uttrycker jag mig, det här väljer jag att skriva om och så här vill jag visa mina bilder och min text. Jag kan nästan gå lite mot andra hållet, ser jag att "det här gör många" då backar nästan jag lite och gör tvärtom, jag vill inte bli opersonlig eller lik andras bloggar, jag vill ha min egna personliga blogg. Det här är som min dagbok, här uttrycker jag mina känslor och tankar precis så som jag är. Jag måste inte sitta och fundera på vad folk vill läsa eller vad man vill att jag ska skriva om (jag säger inte att det är fel), men bloggtorka finns inte i min värld, jag skriver när jag vill och jag skriver om vad jag vill, och får jag önskemål från läsare, ja men det är ju självklart att jag försöker uppfylla dom önskemålen. 
 
För mig är inte bloggen en sida med text, det här är mitt krypin, en del av mitt hjärta och jag vill framföra mig, mina tankar och ord på bästa sätt, precis som jag är. Jag vill inte vara någon annan, det här är jag. Så skapa din egna blogg, gå inte efter vad andra skriver och hur de lägger upp allt, det blir så opersonligt och kopierat. Visa vem DU är. Jag menar faller man inte i smaken för min text och bild, ja men då är det bara att tacka och gå vidare, alla kan inte tycka om samma saker, men därför blir just det här personliga blir så viktigt, det ska finnas bloggar i alla smaker, men strävar alla efter att efterlikna andra, då finns det snart inte så mycket olika smaker att välja bland.
 





Kommentarer
erica

Åh vilken mysig bild... ser ut som hon njuter.

Svar: hihi ah älskar den bilden^^
mittangsull.blogg.se

2014-04-02 @ 10:08:29
URL: http://solliljans.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?