En sämre dag

Idag gick det mindre bra med Fifa. Vi var på plan både igår och idag. Igår gick det bättre men idag kändes det si sådär faktiskt. Hon hade ett bra gung och bra takt i alla gångarter och var lös och fin, men hon använde inte riktigt ryggen. Och hur jag än bar mig åt så lyckades ja inte nå in på henne. Jag provade med minovolter, mycket driv, mycket varvbyten, låga tempon men jag tyckte ändå inte hon använde ryggen som hon brukar. Hon var lite seg i svängarna också, och lite ouppmärksam kunde jag tycka, ibland kändes det lite flamsigt och tafatt.
 
Vi lyckades även gå ner på framknäna i tölten. Om hon snubblade eller tappade balansen vet jag inte, men det är inte ovanligt att den hästen går omkull när hos känns halvdan, nästan som om hon "sover" eller slarvar med benen, vet inte hur jag ska förklara. Aja det var inte mycket att göra åt. Och när vi väl var hemma och skulle stretcha såg jag direkt att ryggen var lite sänkt och hon hade inte lika lätt att stretcha ut den som normalt. På med extra liniment, massera, stretch och på med back on track, får vi se om hon känns bättre imorgon.
 
Jag vet inte vad jag gjorde för fel den här gången, eller om hon helt enkelt hade en sämre dag, man får ta det som det är helt enkelt. Alla dagar kan inte gå bra och det är ju så verkligheten ser ut, inget i livet är en dans på rosor och absolut inte ridningen, det går lite upp och ner. Man får lite mer utmaningar och får kämpa lite extra ibland, men det är väl det som är tjusningen med ridningen, att svettas lite och få hjärnan på högvarv. Nu ska jag boka en ridlektion, har redan kontaktat en tränare, spännande!
 
 





Kommentarer
erica

Haha jag har tappat räkningen kanske 8st? Jag minns inte.. Frånbörjan gjorde jag det men nu för tiden bloggar jag mest för att jag ttycker det är kul att visa upp bilder, kanske bilda kontakter osv annars hade jag nog haft en låst blogg om de baravar för eget bruk hihi.. men det verkar inte som min blogg är så inintressant så då känns det meninglöst haha

Svar: Jaha okej. Ja jag struntar i hur många läsare jag har, jag älskar att skriva och hålla på med bild, det har jag alltid gjort och kommer alltid att göra:) Jag vinner så mycket på det i längden att fortsätta skriva då jag kan gå tillbaka och se min och mina hästars utveckling, tycker det är superroligt :)
mittangsull.blogg.se

2014-04-01 @ 15:35:29
URL: http://solliljans.blogg.se



malin

taaack! han har galet undebar galopp och fantastisk att jobba :D

Svar: Ja jag ser väl det :D Ser helt underbar ut!
mittangsull.blogg.se

2014-04-01 @ 16:37:52
URL: http://malinsjolander.se



Frida

Vem ska du träna för? :) Det måste gå lite dåligt ibland så man märker när det år så där jättebra :)

Svar: Inte bestämt riktigt än så talar om när det är klart ;) Ja men precis det är ju "motgångar" som skapar sedan framgångar :)
mittangsull.blogg.se

2014-04-01 @ 17:23:02
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se



emmi

Vilken mysig bild! :)

Svar: Ja hon är min myspys ^^
mittangsull.blogg.se

2014-04-01 @ 18:10:19
URL: http://nattstad.se/emmisvard



erica

Ok, bra du tkr de :-) Ne jag känner stt är ingen intresserad så är det ingen mening att lägga ner tid och engagemang :-) Men självklart vill jag blogga så jag skälv kan gå tillbaka men då gör jag de hellrr privat då jag lan skriva precis vad jag vill :')

2014-04-01 @ 21:11:13
URL: http://solliljans.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?