Att inte tycka/göra som andra

Jag står för det jag tycker och tänker, jag kör mitt rejs och går mycket efter magkänsla. Och jag kommer ju med mycket åsiktsinlägg om vad jag tycker är bra och mindre bra, vad jag tycker vore det bästa och varför jag tycker som jag gör, men en sak skall folk veta, och det är att vad jag gör, tycker och tänker det är JAG, sedan vad andra gör det har jag inget emot sålänge man inte skadar sig själv eller hästen.
 
Många vägar bär till Rom brukar man säga, och så är det ju verkligen. Det finns inget rätt eller fel så länge det inte är vetenskapligt bevisat eller ohumant. Jag tycker inte illa eller sämre om någon som gör och tänker helt annorlunda än mig. JA jag kan ha strikta åsikter, jag är väldigt stark i vad jag tycker, samtidigt som jag gärna lyssnar på andra och kanske får en helt annan uppfattning, för åsikter kan man helt klart ändra, men oavsett om jag är väldigt fast i mitt tycke så skulle jag aldrig få för mig att se ner på någon annan för att vi gör och tänker olika. Och jag hoppas folk förstår det när man läser mina tyckesinlägg som säkerligen kanske kan låta strängt ibland?
 
Exemelvis står jag står ju väldigt för att unghästarna ska få vara unghästar och att man ska låta dom vara ifred tills dagen kommer då de skall ridas in. Jag har inte gjort något mer med Kaera än att leda/handhäst, raspa hovar, borsta och stå uppbunden, mer vill jag inte göra. En vän till mig har en tvåårig islandshäst (söt måste tilläggas) hon både tränar trick, "nh", lagt på sadel, "tömkört" och ja.. det som man kan göra med en oinriden häst. Något jag aldrig skulle göra med Kaera än, MEN jag stöttar hennes val och glädjs åt henne när det går bra, jag uppmuntrar och peppar - varför skulle jag göra något annat? Vi alla tycker och gör olika här i livet, det måste man respektera. Så det jag vill med detta inlägg är att även om jag tycker väldigt starkt om något så innebär det inte att jag tycker andra är sämre eller gör något dåligt för att man inte gör eller tycker som jag. Kör ditt rejs, tror du på det ni gör, ja då ska du också följa det! Jag kan tycka mycket, men det är ju mig jag pratar för och inte andra :)
 
 





Kommentarer
erica

Nej haha jag känner mig träffad igen haha.. Nä men de flesta tkr som du ang unghästar de är jag som är lite outsiders.. tror nog de flesta dumförklarar mig :-) ok kanske får jag ångra mig bittert i framtiden :/

Svar: Haha jag med klart du vet vem jag skrev om, har inte så många kompisar med tvåårig islandshäst ;) Jag tror det är vääääldigt många som gör som du, många som vill gå den väg du vill gå men säkert många som aldrig hört talas om något annat. Så jag tror nästan det är mer vanligt i Sverige än vad "det jag står för" 'är.

Och vem säger att din tanke är fel? Alltså så länge man vet vad man gör, att man skapar en bra kontakt med sin häst som inte trampar en på tårna vad har man att förlora? Alla gör vi olika.
mittangsull.blogg.se

2014-04-15 @ 06:23:52
URL: http://solliljans.blogg.se



Jennifer

Ja Linda här har du en till som kör sitt egna lilla race och inte gör som du alla ggr. Men jäklar vad kul vi har ihop för det, och inte är vi ovänner för det heller! ;D

Och Erica, du är ju inte Ensam om att träna massa med din 2åring =) Jag gör ju lika även jag, min är ju till och med sutten på! =P

Kram på er mina bönor! ;D

Svar: Haha ja men eller hur :) Alla gör vi olika så är det ju :) Jag respekterar dina val, för oavsett vad du gör för val så är du världens finaste djurmänniska och väldigt fin vän dessutom haha ;) Du har ett stort gott hjärta.
mittangsull.blogg.se

2014-04-15 @ 18:11:39



Anonym

Ja Linda här har du en till som kör sitt egna lilla race och inte gör som du alla ggr. Men jäklar vad kul vi har ihop för det, och inte är vi ovänner för det heller! ;D

Och Erica, du är ju inte Ensam om att träna massa med din 2åring =) Jag gör ju lika även jag, min är ju till och med sutten på! =P

Kram på er mina bönor! ;D

2014-04-15 @ 18:12:04



Jennifer

Oj nu blev det nått knas! =P

2014-04-15 @ 18:12:27



Olivia

Hejhej jag har precis börjat läsa din blogg och är inne och kollar lite då och då. Tycker du har jättefin blogg och den är väldigt intressant :) Har bara en liten fråga... Rider du på Kaera? Eller är hon fortfarande för ung? Vad tränar du med henne isf? :)

Svar: Hejsan Olivia :) Kul att du hitta hit. Nej Kaera är inte inriden, hon blir tre år nu till sommaren :) Tanken är att jag ska börja rida in henne mot hösten/vintern. Vad jag tränar nu är ingenting egentligen, leda, raspa hovar, promenader/handhäst ja, det är väl det ända :)
mittangsull.blogg.se

2014-04-15 @ 19:09:39



Jenny

Är så tråkigt när folk ska lägga sig i vad man tycker och tänker. Alla gör olika å känner olika om saker å ting.
Istället för att trycka ner varandra varför inte stötta varandra istället.
Har sj blivit påhoppad om att jag går så långsamt fram med min foder häst.
Men hon va fem när hon kom hit o orörd o ägaren tyckte som jag att gå lånsamt fram istället för stress inrida henne på 1-2 månader.
Så även om det går långsamt så tror jag på det för hållbarare häst men som sagt alla tycker olika och så tycker jag. Och jag för ingen propaganda påhoppning på andra som inte tycker som jag. Jag accepterar att alla tycker olika och gör olika.

Svar: Ja man tänker och gör olika, det måste man respektera. Man ska göra det man tror på och följa sin magkänsla. Alla har vi olika erfarenheter, intressen och möjligheter, det är rent omöjligt att vi alla skulle följa samma filosofi och ta samma val. :)
mittangsull.blogg.se

2014-04-15 @ 19:20:39
URL: http://Backaskog.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?