Vill bara..

Säga till er där ute, kämpa på och ge inte upp. Även om vägen är krokig och lite tokig så blir den bättre. Ingenting är omöjligt, du fixar det! Livet SKA vara hårt, tro mig jag har fått känna på, men genom det allra värsta så har jag passerat det där mörka många gånger och tagit mig upp, men nog om mig, det här handlar om er. Oavsett om vad det är, oavsett vad det handlar om, oavsett hur din livssituation ser ut. Livet är som ett enda stor kokbok med massor av recept, vi prövar oss fram, finner olika favoriter, mindre favoriter, vi misslyckas eller så skapar vi den godaste kakan vi någonsin smakat.
 
Vissa saker kan vi tyvärr inte ändra på, det kan vara sjukdomar vi inte kommer ifrån. Livet är inte bara hårt, det är också jävligt orättvist. Orättvisa som ingen önskar någon. Många far illa, mister, såras, smärtas, går sönder och får verkligen känna på att leva, men ska valet bli att sluta leva eller ge upp? Livet är hårt och orättvist många gånger men samtidigt måste man försöka vara stark och göra det bästa av det. Försök acceptera den där krokiga förbannade vägen för trots allt är det ju du, kring den vägen som tycks vara förbannelsen i ditt liv, se om den, se de små vägar som leder runt den, en liten väg kan bli väldigt stor. Man får gräva ner sig vid tuffa stunder, men man får inte försvinna, för sedan måste man leta efter en strimma ljus och försöka dra sig upp, finna den där andra lilla vägen runt den tuffa. Tänk vi är så mycket starkare än vad man tror. Se dig om, de fina du har runtomkring dig, glädjs åt den övriga omgivningen som faktiskt ger dig den där lyckan och värmen, kämpa och lev för det, den, han, hon eller dom? Jag kan lova dig, du är inte ensam.
 
Vad ditt problem, sorg, svårighet eller hemskhet det än handlar om så lovar jag återigen, med handen på hjärtat, att livet är inte värt att sluta leva eller ge upp, det finns så mycket runtom som kan ge så mycket och många gånger tar man sig igenom det värsta. Livet är meningen att vara hårt - men kom ihåg - det finns alltid två sidor av ett mynt.
 
En låt som berör mycket..





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?