Utkast

Hur kommer det sig att jag skriver långa åsikts- och tankefyllda inlägg och sedan lägger dom i utkast? Jag har en mängd av såna men publicerar dom inte. Jag känner bara att jag orkar inte få den där missuppfattningen eller omogna kritiken att man är dum i huvudet och snackar gojja. Jag är så trött så trött att det ska vara så fel att få tycka, känna, uppleva, uppfatta och tänka till. För är det ett känsligt ämne och en annan kliver fram och faktiskt berättar vad man tycker och upplever - då jävlar brakar det samman, och det där fattar inte jag, att det är fel av en människa att tycka och tänka annorlunda.
 
Grejen är att jag vet inte om det är värt längre att lägga sitt ord för saker och ting. Det är lugnast att hålla tyst samtidigt som det inte är jag, jag är inte den som vill vara tyst och inte stå för sin sak, jag är den som vill förändra och våga, jag är den som vill visa att man kan visst få tycka annat och våga kliva fram. Men ska man få en jävla massa personliga och orättvisa påhopp ne fyfasen då kan det vara, då är inte mitt ord, mina tankar och åsikter något som förtjänas av andra att höra eftersom det enligt mig är värdefulla. Mina texter om mitt liv här och nu och mina tankar och åsikter, det är något som folk ska förtjäna att höra, det är inget skit jag bara lägger ut som jag ska låta folk trampa på. Jag tycker att varje människas del av sig själv de ger ut är något vi omkring ska uppskatta, man ger ju något av sig själv. Men då har man gjort sitt drag och kanske förstört för andra som faktiskt uppskattade och gillade att få läsa såna inlägg, men men så funkar jag. Det fanns en blogg med mängder av såna inlägg, oerhört intressant att läsa för hon hade lite skinn på näsan faktiskt som många inte klarade av, tack vare det, de där besservissarna som inte pallar en annans tanke så slutade hon med att skriva tanke och åsiktsinlägg - tack för det- nu är bloggen tyvärr mindre intressant att följa.
 
Egentligen ska jag inte klaga för 90% av de kommentarer jag har fått är så fina och trevliga, men de där 10% med råskit och skrik det gör sitt. Och vadå det här är ju mitt hem, mitt revir i denna blogg, här ska väl ingen hoppa på bordet, klösa mattan eller rita på väggarna?? Då kan man packa väskan och åka med tåget. För jag får tycka och känna precis vad och hur jag vill. Som en av våra kloka lärare sa häromdagen "En känsla är inte fel för det är inget vi kan styra över, ingen kan rå för vad man tycker och känner och ingen annan kan sätta sig in i din situation, man tycker som man tycker och känner som man känner" thats it.
 
Hårt inlägg där hörrni och lite åsikter till och med, tänka sig! Och tänk att jag ska publicera det också, jedans mig :P
 
 
 
 





Kommentarer
Eva

Fint skrivet. Fortsätt att skriv som du gör, jag uppskattar folk som är raka och säger vad de tycker. Det är kanske inte alltid jag tycker likadant, men så ska det ju vara. Det behöver ju inte vara fel för det. Så fortsätt och skit i de som tror sig veta bättre.
Jag ger dig fem stjärnor för din blogg ;-)
Fast jag måste samtidigt erkänna att jag själv la ned, min blogg är numera privat.

Svar: Men tack så mycket för din hemskt fina kommentar :) Det kändes i hjärtat! Det är såna läsare som du som gör att man ändå får lite jävlar anamma i sig och blir peppad att skriva :)
Jasså får man fråga vad det är för typ av blogg? *nyfiken* :)
mittangsull.blogg.se

2013-09-15 @ 20:46:02



Fia - med islandshästen som passion

Tråkigt att man måste känna så där över att kunna, eller inte kunna, uttrycka sig och sina tankar. Sjukt hur folk kan kommentera egentligen. Och tycker det är enormt konstigt du får dem, menar, brukar ju vara provocerande och ofta otrevliga människor som får det, något jag inte uppfattat dig som.

Och förresten, vilken donna du skaffat dig! Snygging! Grattis :D

Svar: Ja det är tråkigt faktiskt och jag tycker väl inte heller att jag är provocerande även om jag fått kommentar att jag är väldigt provocerande, men det var väl den ända människan hitills som antytt det också:P
Ja visst är hon fiiiin :) Åh mammas hjärta! Hur går det för dig och dina finingar? Brukar kika in då och då men jag är så fruktansvärt dålig på att gå in på massa bloggar regelbundet!
mittangsull.blogg.se

2013-09-15 @ 23:00:35
URL: http://meistaraverk.blogg.se



Agnetha

Det finns En person som jag inte vill ska läsa min blogg. Jag tänkte så här: ska hen hindra mig från att skriva vad jag vill?
Nä skit i avundsjuka småglin som inte har nåt bättre för sig än att leta fel hos andra!!! >:-)

Svar: Ja egentligen har du rätt Agnetha
mittangsull.blogg.se

2013-09-16 @ 19:04:34
URL: http://agnethagothe.se



Fia - med islandshästen som passion

Haha, jag är också bra på att svara på kommentarer (a)
Jodå, det rullar på med dem, har Smaetla med mig men de andra är hemma, en av dem dräktig till och med :D

Svar: Åh fölis, vem är den däktig med då:)?
mittangsull.blogg.se

2013-09-23 @ 17:04:34
URL: http://meistaraverk.blogg.se



Fia - med islandshästen som passion

Han heter Óskar frá Eilífðskógi och är en första klass hingst, Finlands bästa fyrgångare vågar jag tom säga :) (3 Sm guld i fyrgång? haha Fast han har ju fått en konkurrent nu, får se hur det går ;)) Väldigt fin tölt! Så är riktigt spännande!

Svar: Okej vad spännande! Åh vill betäcka fifa också.. kanske blir nästa år vem vet, för nästa höst får jag ju börja rida in lillpuppan :) Meeen man ska ju ha råd också och som fattig student så.. hmm ja vill ju ha en riktigt fin en hingst, är så kräsen ;)
mittangsull.blogg.se

2013-09-26 @ 20:13:06
URL: http://meistaraverk.blogg.se



Fia - med islandshästen som passion

Jap... är inte billigt! Var inte planerat att betäcka i år, men skulle inte ha råd att ta med alla tre, så bestämde mig för att betäcka och fyra dagar senare står hon hos hingsten, haha. Är också väldigt kräsen, och trots impuls är det ju inte en dålig hingst, en av de bästa i Finland liksom. Även om det inte var han jag planerat att betäcka med första gången, men får ta den pållen nästa år istället, men var liksom några tusenlappar dyrare... ;) Och han här var ju med på listan från innan, så klagar inte :) (Sen kan han tydligen bli lite uppe i varv, vilket Lukka är expert på... hehehe... men hittills har avkommorna varit coolare ;))

http://meistaraverk.blogg.se/2013/august/den-stora-nyheten-1.html om du vill se honom, haha ^^

Svar: Ne ibland blir det inte som planerat men du.. oftast blir det bättre med oplanerade saker ;) Tror inte man ska tänka och planera för mycket haha. Jag är ju sååå sugen på Alfur fra Selfossi...gaah men det skulle gå på jävla massa pengar hua. Hoppas han stationeras i Sverige framöver, han och Kaera muuums men det blir Fifan som betäcks först. :)
Ja jag var in och kikade på hingsten på facebook hehe, jättefin ju! Syns på ridbilderna att han är fyrgångare :D! Spännande hörru!!
mittangsull.blogg.se

2013-09-27 @ 18:02:34
URL: http://meistaraverk.blogg.se



Fia - med islandshästen som passion

Åh ja, det hade jag inte tackat nej till! Han är så fin, och får väldigt fina avkommor också! :D

Svar: Aaah han är drömmarnas drömmar!! Jag tror det skulle bli fina fölisar, synd att det är så jäääkla dyrt..
mittangsull.blogg.se

2013-09-27 @ 20:34:37
URL: http://meistaraverk.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?