Tävla

Jag fick verkligen smak för att tävla sist jag och Fifan var ut. Vi red V5 och T8 och gick till A- final båda gångerna, så vi var ju ändå ut på den där läskiga tävlingsbanan hela fyra gånger!! Linda?? Oj då haha. Jag som i flera år dragit mig undan sånt pga feghet men jag har ändå alltid sagt att jag tränar för att jag vill tävla o.s.v., inget trams heller utan jag vill satsa lite, men ändå tävlade jag aldrig? Jag var ju så förbannat feg, livrädd rättare sagt.
 
Så tävlade jag och Fifa vår första riktiga tävling i våras. När vi skulle in första gången på ovalbanan trodde jag att jag skulle skita ner mig, fina ord, men jag var så skakis och så nervös. Väl ute på banan så släppte all nervositet och jag tänkte - äh vafan det är vår första tävling, nu rider vi bara på. Jag menar vi hade redan vunnit för att vi ens tordes vara med, jag tordes vara med. Sedan..jag fattar ingenting.. men sedan var jag inte nervös ett ända dugg, jag kände ingenting varken när jag skulle rida T8 eller finalerna. Alla de andra i colektingring som hade lite äldre hästar och hade mer erfarenhet av tävling jämrade sig och var så nervös så de mådde illa, och jag.. jag var den som peppa och sa äh rid bara det är bara för skojs skull. JAG?? PEPPA? På tävling? Jag som var största fegisen av alla och den mest oerfarna. Jag upptäckte helt enkelt att det var så jävla kul och jag var så stolt över mig själv att jag äntligen tävlade, jag var bra brydd där just då att jag inte kände någon nervositet alls, kanske blir det mer och mer ju mer man tävar- då kanske kraven till att lyckas blir större?
 
Jag vill ut och tävla igen, skit samma hur det går, eller ne jag är en tävlingsmänniska klart som fasen man vill få en bra plats, typ etta haha ne men den största vinsten är att jag ställer upp i så många tävlingar som möjligt och får lite erfarenhet och har roligt med lillFifan, men det klart jag ska inte säga att jag inte blir besviken hur det går, för jag tävlar för två sakers skull, 1: Ha kul, 2: Vinna ;) Om vi inte vinner fine, men man må väl ha ett mål!
 
Vi kom tvåa på V5 och fyra på T8. Jag såg att vissa i min klass blev ganska brydda och besviken hur sjutton det gick till och jag var bra brydd själv. De hade sin flotta erfarna hästar, men jag kanske har något annat med min häst? Jag vet inte, vi bara kör på och försöker göra det bästa av det. Jag hade ju velat ställa upp i KM:et som var nu, men hade inte råd efter alla veterinärbesök, hästköp o.s.v. blev ganska saftig månad för mig, så himla synd för jag hade både finka, skjuts och sällskap. Vi får ställa upp på vintertölten istället, verkade vara fler härifrån som skulle dit också, alltid roligt om man åker som ett litet gäng ^^
 
 
Superglad matte supertjusig häst
 





Kommentarer
Erika Pettersson

Klart du ska tävla om du vill. :)
Det enda sättet att träna bort sin nervositet är o o tävla så kör på. ;)

2013-09-20 @ 11:14:14
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?