Första promenadrundan

Vi tog en promenad i förmiddags i det lite halvkyliga höstvädret. Det var bebisens första promenadrunda faktiskt, innan har hon bara gått till och från stallet/hagen och lite kort på hemmakrokarna. Hon var verkligen jätteduktig och går så fint bakom. Inga försök till att nå gräs eller vingla på vägen, ibland går hon lite sakta men det är förmodligen att hon är lite grön ännu, vips säger det så ökar hon raskt takten.
 
Hon var inte ett dugg spänd eller tittig, inte orolig att lämna de andra heller. Hon gnäggade (ja jag räkna haha) fyra gånger. Första gången fick hon syn på ett par söta kor och var tvungen att säga hej vem är du! Nyfiken var hon och ville gärna gå fram och nosa, men serru matte ville hålla avstånd.
 
 
 
Vi gick vidare och Kaera hängde hel coolt på. Elmo låg i täten med husse. Plötsligt ser hon något och stannar till, gnäggar till lite och sedan är det som en knapp slår av och det är inte intressant längre och vi går vidare. Lill pärlan undra vad hon hörde eller såg? Går förbi ett garage med låga stora fönster där man speglas (brukar kika där när jag töltar förbi) jag tänkte på en gång att Kaera kommer att reagera på detta, och vips stannade hon till och pratade så sött med sig själv i rutan, sötnöt! Sista gnägget var nog efter gänget men det är liksom inget uppgivet eller stressande, hon är så cool och så trygg. SKÖNT. Jag har haft en häst förut som jag knappt kunde ta ut från hagen, hon gnäggade konstant efter de andra och slängde sig i cirklar som en dåre. Den här damen bryr sig inte ens. Man tycker ju att en häst som gått i sån stor flock i hela sitt liv utan människor inblandad bör ha en stark känsla att ha flocken i sin närhet, hah, ne matte verkar duga perfekt :)
 
 
 
 
 
 
Vi mötte dock ingen bil, lite synd, tänkte det kunde vara bra träning. O andra sidan har hon mött bilar flera gånger om på gården både bakom och framför, och inte ens där bryr sig ett tjota. Så det är nog inga problem alls. Vissa inlägg kanske verkar så detaljerad och tråkiga men det är mer för min egen skull, jag vill se alla Kaeras små utvecklingar nu och då är det inte dåligt att anteckna småsaker heller :)





Kommentarer
Agnetha

Vad söt hon är. Elmo med. Du har lite talang för det här med söta djur. ;)

Svar: Haha jah kanske :) Eller så blir dom söta för dom är så underbara ;) Du då som trycker ut riktigt små sötbebisar då! hua ;)
mittangsull.blogg.se

2013-09-25 @ 16:33:05
URL: http://agnethagothe.se



Anonym

Ja hon e ju en cooling såklart att det går bra! ;)) dutti dutti ^_^

2013-09-26 @ 01:38:52
URL: http://solliljans.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?