Eufori

Alltså efter en hel dags skolslit med tjejorna så var verkligen hästarnas show en guldstjärna i kanten! Fifa och Kaera har stått inne idag ett bra tag mot regn och rusk just för bandagets skull. När jag sedan kom hem efter plugget så släppte jag ut krabaterna på en gång och jävlar i min själ vad dom kan springa och busa mina hästar.
 
Fifa låg alltid i täten, hon bestämde riktning och när de skulle springa, studsade som en boll i luften och var helt tokig. Kaera efter, dansade som en guuuud ooooooh<3 studsade flera gånger om med ett antal pruppar däremellan vartefter hon stegrade rätt upp gång på gång mot minstingen och var på ett väldigt extra bushumör. Bitter dundrade fram, det låter så enormt när han springer och marken vibrerar under en, vilken kraft den hästen har, jag blir alldeles häpen varje gång. Han är så frän att titta på, bom bom bom med svansen rätt upp och världens steg, jisses, han blåste i näsborrarna alldeles som en drake och krökte på nacken som en maffig svart hingst.
 
De sprang och hoppade fram och tillbaka i sommarhagen, in i skogen, ut i skogen, uppför backe nerför backe.. det var en sådan underhållning och gud vad jag önskar att kameran hade varit till hands, men serrni den låg hemma och minnet på telefonen var full. De där smaskiga stregringarna på Kaera hade inte varit dum, och små var dom inte heller hooooh. Jag älskar att se mina hästar busa och det är inte sällan de visar mig en sådan show heller, alla tre har lätt till lek och spring.
 
Jag blir alldeles Euforisk när mina hästar visar en sådan sprudlande glädje till livet <3
 
 





Kommentarer
Erika Pettersson

De är alltid kul o se dom busa runt. :)

2013-09-18 @ 18:29:43
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Ida Klausner

ja det är en sann glädje att se när de busar :)

sv: ja det är en Sensation Ride (G3 med G4sits) och jag är supernöjd med den! :)

Svar: Ja en exakt som jag har, visst är dom bra :) Kul att fler får upp ögonen för dom, jag behöver aldrig byta sadel och krångla, så onödigt strul när man kan ha en sån här sadel :) Är suprnöjd att jag lyssnade till andra den gången :)
mittangsull.blogg.se

2013-09-19 @ 07:18:13
URL: http://idaklausner.blogg.se



Ida Klausner

Ja det är de. Hon jag köpte Eitill av har även hon en sån sadel. Alla borde prova den! Och som du säger, skönt att aldrig mer behöva krångla med att byta och ens behöva fundera på detta med sadel längre! :D

2013-09-19 @ 08:50:12
URL: http://idaklausner.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?