Ny grej - Midnattsdröm

Ny grej påhittad av mig, snyggt se så fint jag rimmade till det. Nej jag ville börja med något nytt och personligt så jag kom på Midnattsdröm. Vad är det?? Ja, jag tänkte till alla nattugglor där ute. Varje midnatt så publiceras en NY bild. Jag ska försöka hålla i det här, SJÄLVKLART förtidsinställer jag, för inte tänker jag sitta och vakta klockan varje midnatt haha. Så 00.00 kommer en bild ut varje natt ;)
 
 





Kommentarer
Sanna

Ja det är mycket man ska akta sina älsklingar för här i världen, men smärtstillande behövde han och ja, jag är oxå helt insatt i att visa islänningar har reagerat starkt på metacam, men Odinn är inte en av dem, tur nog.

Vad hade du valt om din häst hade väldigt ont?
Låtit den vara utan smärtlindring? (Gud ja låter ju väldigt arg men det är bara en fråga, i en vänlig ton ;) ) när det är detta veterinären erbjuder som smärtstillande?

Alla gör nog det bästa för sina hästar när de har ont, och att få höra från nån annan att de där kan minsann vara farligt å det skulle jag aldrig våga ge mina hästar, är kanske inte det man vill höra när man står där med en skadad häst som
Har väldigt ont och det är detta veterinären rekommenderar? Förstår du hur ja tänker nu?

Eftersom du själv kan reagera väldigt starkt när någon är snabb på att påpeka nått om skada, behandling osv?

Jaja, Odinn åt det i 5 dagar och jag är inte särskilt orolig för att ge honom det i framtiden heller.
/Sanna

Svar: Sv: Jag skulle bara bli glad om någon varnade mig för saker som jag kanske inte visste om. Under ett helt år med Fifas behandlingar tackade jag och tog emot massor med tips. Jag blir bara glad när folk vill hjälpa mig och mina skadade djur - annat är de om folk påstår att mina djur har ont eller vise versa som de inte har nån aning om. Så där har du nog tagit mig fel :P
Tänkte att du kanske inte visste om. för det visste inte jag om, det här med metacam, när den dåliga veterinären mata på Fifa med det massvis - hon hade inte ens ont kan ju tilläggas.

Nej jag anklagar inte dig att du gav han metacam jag vill bara berätta så du vet och att det säkert finns andra perparat att ge om de skulle vara känsliga. Men ja menar det har snart gått en månad sedan skadan hans va så har han reagerat så har han gjort det för länge sen.
mittangsull.blogg.se

2013-10-01 @ 21:49:02
URL: http://alfakrulls.blogg.se



Sanna

Och du verkar inte förstå mej heller så.

Svar: Jag fattar inte vad du blir upprörd över?
mittangsull.blogg.se

2013-10-01 @ 22:09:17
URL: http://alfakrulls.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?