Mys

I morse hade jag en urmysig stund som verkligen var guld värd. Jag satt och myste med hästarna i morgonsolen. Kaera följde mig som en hund vart jag än gick och ville bara att jag skulle klappa och klia, bara mysa. Jag hukade mig ner på backen och kliade henne sådär mjukt på bogen. Kaera blundade och sänkte sitt huvud, hon riktigt njöt av stunden tillsammans med mig <3 Så fort jag tog bort handen lyfte hon försiktigt på ena hoven som en markering att jag inte skulle sluta. Åh plutti. Vi har verkligen börjat få en fin kontakt och det känns som att hon verkligen litar på mig. Hon har utvecklats enormt mycket sedan hon kom hit.
 
 
Jag satte mig på Fifans sten, Bitter stod bredvid och halvsov. Han blev störtförtjust när jag kom och gosch vad vi myste må ni tro. Åh vad gosig han var! Såna här stunder är så viktiga för mig, det finns inget bättre, det är som att bada i choklad eller simma i ett bollhav, det är underbart. Kaera som hakat på stod nedanför stenen och "slogs" om uppmärksamheten, lillan.
 
 
 
Jag ropade ett antal gånger på silverdamen men hon var högst ointresserad, hon är väl sur att Kaera finns med i bilden, jag kan inte påstå att dom två polar, Fifa är mest irriterad på minstingen och vill vara för sig själv, tråkmåns. Det är faktiskt Bitter och Kaera som hänger ihop mest och det är väl tur att någon bryr sig om Kaera där i hagen.
 
 
 
Efter en lång stunds mys fick det vara nog - men det kliar i mina fingrar, att få vara tillsammans med mina hästar det är det bästa jag vet. Jag är så gryyymt tacksam över att jag äger tre så hemskt fina djur och jag säger som min sambo : Vi har fått till det väldigt bra som lyckats få så bra och snälla hästar.
 
 
 
 
Brukar ni sätta er hos hästarna och bara vara och mysa? :)
 
 





Kommentarer
Jennifer

Antar att jag inte behöver svara på frågan, vi är ju rätt lika när det gäller att mysa med våra hästar du och jag! =)
Btw, vet du att det idag är exakt 2årsedan som jag och Peter åkte och hämtade Chanel. Herre gud vad tiden springer iväg! =D

Svar: Nej du är en riktig hästmysare du ;) Nästan mer sådan än ryttare tror jag:) Ja gud vad fort det går, jisses kan knappt tro det!
mittangsull.blogg.se

2013-10-30 @ 19:10:14



Anonym

Absolut, jätte mysigt att bara gå ut i hagen och bara stå o mysa spec nu när man fryser lite om fingrarna och kan värma sig på dem ^^

svar:Jo det är förjävligt :P , men tyckte ändå så här i efterhand att det gick hyffsat bra för att vara andra gången (hade nog lite för höga förväntningar på stackarn innan), dock vet jag inte hur de gjorde på island där hon verkades sist.. tror att det påverkar också, hur första gångerna är...

2013-10-30 @ 19:28:53



Yrsa

Absolut, jätte mysigt att bara gå ut i hagen och bara stå o mysa spec nu när man fryser lite om fingrarna och kan värma sig på dem ;)

svar:Jo det är förjävligt :P , men tyckte ändå så här i efterhand att det gick hyffsat bra för att vara andra gången (hade nog lite för höga förväntningar på stackarn innan), dock vet jag inte hur de gjorde på island där hon verkades sist.. tror att det påverkar också, hur första gångerna är...

2013-10-30 @ 19:29:20
URL: http://wildhoofbeats.blogg.se/



Julia

Jag älskar att bara mysa med Melroose.

Svar: Åh :) Ja men det är ju underbart att bara mysa och speciellt när de uppskattar det också
mittangsull.blogg.se

2013-10-30 @ 20:18:43
URL: http://ohjuliet.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?