Typiskt

Det är glaaashalt överallt och hårt i backen. Provade en uteritt på Fifan men det gick bara inte, fick gå hela vägen hem och försöka hålla henne nere i diket. Hon har ju inga vinterskor! Och hovis kan inte komma förren om två veckor. Suuuurt åh.. jag kommer nog inte kunna rida fluffan tills dess som det ser ut nu, det ska vara kallt ett bra tag och vem vet värmen kanske inte kommer tillbaka, det är ju ändå november. Gah - ja för min del spelar det ingen roll jag kan vara lite ledig från ridning nu när man ändå har fulla dagar med arbete, däremot är det INTE bra att hon ställs av såhär till och från som det blivit då hon spänner upp sitt kors. Det tar ett tags ridning också för att få henne att släppa där och spänner hon upp korset (höger sidan) så är det verkligen knakigt att rida. Hon måste hållas igång för just detta. Så det känns lite pissed faktiskt, men vad ska man göra.
 
Aja nu längtar jag faktiskt till vintern (men är ingen vintermänniska), så det blir mjukare och trevligare på backen och dessutom är jag ganska trött på det här gråa ofärgade tråkiga landet - nu vill vi ha det där vita vackra glittret och månen som lyser upp hela vinterlandsskapet, alla små söta ljus i fönstren och de fina ljusslingorna på alla gårdar, lyktor som brinner så vackert på broarna och snön som knarrar under hovarna - okej vintern here we come!
 
 
 
 





Kommentarer
Yrsa

Jo jag börjar också känna att snön får komma snart... Det är så mycket lera i våra hagar så det är sjukt..
Samt att det blir finare och ljusare ute än vad det är nu :)

Svar: Ja leriga hagar eller hala och hårda - det är ingen hit precis. Antingen får de vara sommar eller så får vintern komma..
Spännande med designen!! :D
mittangsull.blogg.se

2013-11-12 @ 07:31:27
URL: http://wildhoofbeats.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?