Tar igen imorgon

Kom nyss hem från skolan. Är helt slut. Blir inga hästar idag heller. Däremot ska jag pynta lite mer i stallet imorgon. Har köpt lite lite lull lull så ska ta och klicka lite med kameran då är det tänkt, jag blir helt sjuk när jag går i en butik, allt jag ser kan jag tänka mig köpa till stallet, mina fina icke hästvänner börjar nog tycka jag är en aningen knäpp haha! Rida ska jag också göra och hoppas att det inte går så knakigt efter tre dagars vila. Oooh så har jag fått hem Jóhann Fridgeirssons bok också, spännande, ska läsa den så fort orken kommer tillbaka, så ska jag recensera den sedan. Resten av detta dygn ska jag bara kola i soffan, lite sådär halvdöd. Hjälp, vad trött man är efter denna vecka. Längtar tills orken och de inte allt för fulla dagarna kommer tillbaka så jag får umgås med mina älsklingar..
 
 





Kommentarer
Anonym

De ser rätt konstigt ut å man blir ju ännu lite oroligare bär han har bettfel å inte är ens häst. Samtidigt var de svprt attt se riktogt när han inte kan stå still med huvudet. Jaså, ja du får komma å visa mig hur jag ska göra.. Jag försökt på olika vis men inget hjälper.. har försökt spraya hela tiden tills hon ger upp funkar icke, färsökt sagt åt på skarpen funkar icke, försöktlåta henne uundersöka i lugn å ro å bara dutta funkar ej.. jag får iaf inte till de.. idag kom mor ut för hon var orolig att hon skulle sparka mig för hon höll på stegra heela tiden. Ja ska bli så skönt att få greja på lite. Längtar tiöö marken fryser

Svar: Ja jag förstår det. Ja det är inte lätt när man inte vet hur man ska gå vidare. Djur är svårt och ibland undrar man varför man håller på med det haha. Men det ger ju mer än vad det tar ^^Hojta när du behöver hjälp, jag är ingen expert och jag behöver inte lyckas men jag provar gärna :)
mittangsull.blogg.se

2013-11-07 @ 16:35:31



Anonym

Hihi hästar e svåra haha.. hundar e så mkt lättare :-) Ja, du får komma när helst när du kan. Men denna vecka vore ju bäst då jag troligen jobbar nästa vecka. .

2013-11-07 @ 22:42:40




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?