Stallet lyser!

Nu har jag äntligen el i stallet och det är sååå mysigt, åh nu är det ju ännu roligare att vara där. Har två lampor i stallgången och två lampor i sjävlaste stalldelen - det är jättebra skarpt ljus. Sedan har jag även en liten nattlampa inne i stallet och en lampa utanför vid ingången som sätter igång automatiskt vid skymning. Har eluttag i de två rummen dessutom.
 
Har möblerat om lite samt fått en foderkammare där det också finns skarpt lyse. Det är ju kanon. Så nu har jag ÄNNU mer plats i stallgången. Har pyntat och gjort fint med massa enris både inne och ute. Köpt fin halmkrans till ytterdörren på biltema som kosta typ 30 kr och ska noga köpa två till som jag ska hänga på de två svarta stalldörrarna. Kommer bli sååå fint. Ah nu mår man gött, nu har jag äntligen ett stall och med el dessutom - något som kanske alltid varit självklart för många andra, men jag är som ett lyckligt uppspelt litet barn här, tänk att alltid ha stått utomhus med kasst lyse till detta!
 
Här lyser det så fint så av nattlampan, tittar man noga ser man Kaeras huvud i högra fönstret som vänar på att få komma ut igen från idag :) Dock tycker jag nattlampan är lite skarp så den ska vi byta till något svagare, annars är allt perfekt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Kommentarer
Anonym

Vad skönt att du kan se nåt nå. Speciellt när de bara blor mörkare å mörkare ute :/

Svar: Ja det är ruskigt skönt
mittangsull.blogg.se

2013-11-03 @ 10:22:32
URL: http://solliljans.blogg.se



Jenny

Lyxigt! När man väl har allt det där fattar man inte hur man kunnat vara utan ;)

Svar: Ne men precis..huuuh skulle aldrig kunna gå tillbaka till det jag hade förut, men då visste man inget annat så då funkare ju :P
mittangsull.blogg.se

2013-11-03 @ 17:54:16
URL: http://videungens.wordpress.com/



Erika Pettersson

Så mysigt :)

2013-11-03 @ 21:06:30
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?